• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Какво да очаквам от ел техника за
К. 6бр+5
П.К 5бр+3
ЕТ 11+1+1
Н.В 1бр+1
Б 2бр
moimoimoi - майстор
абе очаквай да си свърши качествено работата
за парите ако питаш- колкото и да му дадеш все малко ще са :lol:
инъче аз за нова инсталация всичко по 5-6 лева го слагам :lol: криза е все пак
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Как се разбира качествено ли е?
Това за колко време работа е?
Само връзване е, без прокарването.
moimoimoi - майстор
я разшифровай съкращенията в първия ти пост
а се разбира дали е качествено накрая ако всичко е ок,или след 1 година ако пак след едногодишна екслпоатация ако всичко е ок значи е качествено
от сливен съм работя тук на следните цени за направа на електроинсталация:за ново строителство 5 лева на точка , за ремонтна дейност свързана с къртене,копане на канали цената стига до 10 лева/точката
като за точка смятам всеки контакт,разклонителна кутия,ключ,токов извод,лампа
работата включва изкопаване на отвори за кутии,полагане на кабел, свързване на разклонителните кутии и монтаж на конзолните кутии,т.е. инсталацята е готова и може да се измазват стените/или гипскартон

естествено има и други методи на оценяване,примерно по дължината на кабелите, и т.н.
а ти кат си викнал майстор що първо не договорите цената ами ся питаш какво да очакваш-еми той може си сложи мега висока цена
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Любопитно ми е, защо мнението Точно под моето не е модерирано, а следващите са. Критерият ми убягва.
Последна промяна от n_a на чет ное 12, 2009 4:36 am, променено общо 2 пъти.
Йорданов2 - специалист
n_a написа:
Какво да очаквам от ел техника за
К. 6бр+5
П.К 5бр+3
ЕТ 11+1+1
Н.В 1бр+1
Б 2бр
очаквай много!
освен контактите и разпределителните кутии и вписал накрая и Бири 2 бр.
moimoimoi - майстор
n_a написа:
moimoimoi написа:
а ти кат си викнал майстор що първо не договорите цената ами ся питаш какво да очакваш-еми той може си сложи мега висока цена
Майсторът ми е доведен, не викан. И аз имах Друга уговорка с друг човек... това не е за коментар. Обаче днес видях на лист написано това. Това е разчет за работа. След такова нещо идва сметка за плащане, знам.
Значи в случая кабелите са наковани, кутии и тн също. Става дума само за връзване.
незнам,то ако е само свързване на кутиите изобщо нямаше да има списък :lol: , или поне щеше в него да пише свързване на кутии N-броя x $=200лева :lol: , а то цял ферман
пп: както се казва - настанаха години да се е**т роднини :lol:
babyrose - помощник
moimoimoi написа:
я разшифровай съкращенията в първия ти пост
а се разбира дали е качествено накрая ако всичко е ок,или след 1 година ако пак след едногодишна екслпоатация ако всичко е ок значи е качествено
от сливен съм работя тук на следните цени за направа на електроинсталация:за ново строителство 5 лева на точка , за ремонтна дейност свързана с къртене,копане на канали цената стига до 10 лева/точката
като за точка смятам всеки контакт,разклонителна кутия,ключ,токов извод,лампа
работата включва изкопаване на отвори за кутии,полагане на кабел, свързване на разклонителните кутии и монтаж на конзолните кутии,т.е. инсталацята е готова и може да се измазват стените/или гипскартон

естествено има и други методи на оценяване,примерно по дължината на кабелите, и т.н.

Извинявай ,би ли казал каква цена ще ми излезе ремонт на ел.инсталация за стара къща?Не знам как точно го изчисляваш ,но става на въпрос за: 2 коридора,1 баня,3 спални,хол,кухня и тераса.Предварително ти благодаря за помощта
ArturDent - Почти Безобиден
babyrose написа:
Извинявай ,би ли казал каква цена ще ми излезе ремонт на ел.инсталация за стара къща?Не знам как точно го изчисляваш ,но става на въпрос за: 2 коридора,1 баня,3 спални,хол,кухня и тераса.Предварително ти благодаря за помощта
(150лв. + транспорта) / ден
babyrose - помощник
Цената като гледам е за ден,колко горе дена да си правя сметка?
  • 1
  • 2

Тема "Моля за цена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: