В продължение на темата за пастърмите качвам връзка към част от една стара книга. Мисля, че тогава хората са знаели какво правят, и как да го направят без химия.
Свалена е от офроуд форума, но си поиграх да я странирам, за да е по-лесна за четене и печат.
Не успях да се свържа с колегата, качил там изображенията, но предполагам, че няма да има нищо против да я споделя в по-достъпен вид. Ето линка:
Домашно консервиране на месо и риба
Надявам се да съм полезен, знанието е сила.
Свалена е от офроуд форума, но си поиграх да я странирам, за да е по-лесна за четене и печат.
Не успях да се свържа с колегата, качил там изображенията, но предполагам, че няма да има нищо против да я споделя в по-достъпен вид. Ето линка:
Домашно консервиране на месо и риба
Надявам се да съм полезен, знанието е сила.