Здравейте,
Имам нужда от съвет къде мога да занеса една метална решетка от 2мм ламарина,
която ми я изразяха с лазер. Проблема е че ламарината е 2мм и където е минал лазера се
е образувал много ясен ръб, който моге да доведе до нараняване при невнимание.
Принципно тази решетка ще седи на място, къде има лесен достъп до нея и се притеснявам
точно от инцидент. Не очаквам някой да пострада сериозно, но не искам да има цепнати
пръсти от невнимание.
Решетката след обработката ще бъде боядисана в черно, за което също приемам идеи как да се
осъществи, дали на прахово да я нося или да я пръсна с черен спрей мат.
П.п. Гледал съм по ТВ, че за такива случай се обработват подобни елементи в едни големи центрофуги
с някакви абразивни топчета вътре, но си признавам не съм наясно, къде да я занеса за да загладят ръбовете
равномерно.
Предварително Благодаря.
Имам нужда от съвет къде мога да занеса една метална решетка от 2мм ламарина,
която ми я изразяха с лазер. Проблема е че ламарината е 2мм и където е минал лазера се
е образувал много ясен ръб, който моге да доведе до нараняване при невнимание.
Принципно тази решетка ще седи на място, къде има лесен достъп до нея и се притеснявам
точно от инцидент. Не очаквам някой да пострада сериозно, но не искам да има цепнати
пръсти от невнимание.
Решетката след обработката ще бъде боядисана в черно, за което също приемам идеи как да се
осъществи, дали на прахово да я нося или да я пръсна с черен спрей мат.
П.п. Гледал съм по ТВ, че за такива случай се обработват подобни елементи в едни големи центрофуги
с някакви абразивни топчета вътре, но си признавам не съм наясно, къде да я занеса за да загладят ръбовете
равномерно.
Предварително Благодаря.