Здравейте колеги, тъй като не успях да продам кабели за музика от автомобил и ампула за бушон - а не мен не ми е слабост силната музика и усилвателите за автомобил, и ми остана кабел ми дойде идея дали от този кабел би се получили кабели за подаване на ток за автомобил. Кабела който притежавам е фи 7.5 на медната уплетка и фи 10 с гумираната част - доста е тежичък и с дължина 6 м. ако го срежа на две и потърся само 4 щипки мисля че ще стане вечен кабел - понеже е и доста гъвкав - прилича ми на доста марков - точно този е - http://www.slc35.com/cable-ofc-20mm2-10 ... -1349.html - но стига разсейки - интересувам се, понеже не разбирам много монго от тоци
а само от елементарна електротехника - този кабел би ли издържал и подходящ ли е за подобно начинание или да продължа да си го продавам, а да си търся друг кабел за подаване на ток?
П.С. Забравих... ако става, някой би ли ме подсетил за щипки или пък ако има може да пусне една лична да се разберем нещо

П.С. Забравих... ако става, някой би ли ме подсетил за щипки или пък ако има може да пусне една лична да се разберем нещо