Здравейте,
аматьор съм в ремонтните работи, затова може би задавам глупави въпроси, но се надявам да ми помогнете. Търся някакъв универсален инструмент за рязане тип "хоби", който да има по-широко приложение за домашни ремонти. Искам да може да реже метал, пластмаса, дърво, включително и пдч.
Насочих се към саблен трион, но не мога да открия ножове за пдч, а искам качеството на рязане да е като със зеге.
Циркуляри или ъглошлайфове май са по-опасни за работа, но имат ли ножове и за пдч и за метал.
Благодаря предварително.

аматьор съм в ремонтните работи, затова може би задавам глупави въпроси, но се надявам да ми помогнете. Търся някакъв универсален инструмент за рязане тип "хоби", който да има по-широко приложение за домашни ремонти. Искам да може да реже метал, пластмаса, дърво, включително и пдч.
Насочих се към саблен трион, но не мога да открия ножове за пдч, а искам качеството на рязане да е като със зеге.
Циркуляри или ъглошлайфове май са по-опасни за работа, но имат ли ножове и за пдч и за метал.
Благодаря предварително.

Освен както казва тани не го използваш за разпалки.Колкото и да е универсален за едно ще е добре за друго не.Зеге плоскостите са му силата разни криволичещи без да имаш банцинг-минуси метал се реже кофти със зеге.Ъглошлайф силен в метала слаб във дърво и други такива-има ограничен обхват заради големината на диска.Саблен трион за разни тръби и неудобни места е добър,но да срежеш с него хоризонтална плоскост
 Освен както казва тани не го използваш за разпалки.Колкото и да е универсален за едно ще е добре за друго не.Зеге плоскостите са му силата разни криволичещи без да имаш банцинг-минуси метал се реже кофти със зеге.Ъглошлайф силен в метала слаб във дърво и други такива-има ограничен обхват заради големината на диска.Саблен трион за разни тръби и неудобни места е добър,но да срежеш с него хоризонтална плоскост   никакъв шанс.С две думи за всяка работа си има инструмент не случайно се произвеждат.То малко като тоя мултифункционалния инструмент дето го рекламират
 никакъв шанс.С две думи за всяка работа си има инструмент не случайно се произвеждат.То малко като тоя мултифункционалния инструмент дето го рекламират   с вибрациите пълен шит.
 с вибрациите пълен шит.