Здравейте колеги. От доста време се колебая между два перфоратора и не мога да реша. С радост ще приема всеки професионален съвет. Не съм професионалист, но след като съм си направил в къщи /а това ми е 4-то жилище/, всичко освен панелите и вратите..., преди ходех да поработвам по апартаментите ама здравето ме попритисна таа.... С две думи като работя - обичам да е с добра техника, защото ми писна в определен момент да давам пари за "измислени" марки. Напоследък съм се ориентирал към Макита. Новият уред ще има приложение като : пробиване на дупки в панел, къртене, канали и евентуално боркорони - пак повтарям - непрофесионално. Спрял съм се на 1. Makita HR2470 и 2. Hitachi DH24PC3 или в ценовия диапазон. Благодаря предварително !
Аз бих взел Макитата. Работил съм с такава и съм доволен, хареса ми. Доста добре се справя с промишления бетон от Бай Тошово време.
Един приятел има такова Хитачи. Те почти всичките му машини са такива и им е голям фен, но нещо със сервиза не се разбра. А и не съм чувал добри отзиви за сервиза им като цяло.
Макитата е по-масова е от Хитачито и мисля, че откъм сервиз са по-добре а и не съм чул лошо точно за този модел.