Здравейте, реших да слагам осветление в двора по оградата и да разкарам тея халофенни прожектори, и се спрях на лед пури един приятел ми показа една такава доста добре свети защото пръска светлината, докато лед прожектора свети насочено демонстрира ми и двете. Но имам въпрос тъй като я огледах самата пура здраво е направена и сякаш е капсулована дали става за външни условия без тяло само с двете скоби в комплекта или ще имам ядове?
Искам също да попитам има ли начин да сложа около 10-12 такива пури по стените на оградата из целия двор 20х30м да имат свързани фотоклетки и когато има движение без значение на която и да е фотоклетка да светват всички лампи? И в същото време да има ключ ако съм из двора и искам да свети да ги включвам от него? Или няма как да се получи подобно нещо?
Искам също да попитам има ли начин да сложа около 10-12 такива пури по стените на оградата из целия двор 20х30м да имат свързани фотоклетки и когато има движение без значение на която и да е фотоклетка да светват всички лампи? И в същото време да има ключ ако съм из двора и искам да свети да ги включвам от него? Или няма как да се получи подобно нещо?
Прикачен файл
product_large_56610.jpg (10.61 KиБ) Видяна 1357 пъти