Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ЗДРАВЕЙТЕ имам голям проблем с въртящите клапи на котела при опита да ги почистя и раздвижа видях че три от тях са мн криви а една е счупена. Та въпроса ми е може ли някой да помогне в намирането на нови скари защото не намирам никъде намирам само една фирма ИЗОТЕРМ СТИЛ обадих се и ми отговориха да потърся представител на дакон но уви не намирам и не знам какво да правя . Ще бъда мн благодарен ако някой може да помогне.Котела е дакон дор 32 модел 1999година.
brassSob - специалист
съб ное 14, 2020 3:35 pmico_avto написа:
ЗДРАВЕЙТЕ имам голям проблем с въртящите клапи на котела при опита да ги почистя и раздвижа видях че три от тях са мн криви а една е счупена. Та въпроса ми е може ли някой да помогне в намирането на нови скари защото не намирам никъде намирам само една фирма ИЗОТЕРМ СТИЛ обадих се и ми отговориха да потърся представител на дакон но уви не намирам и не знам какво да правя . Ще бъда мн благодарен ако някой може да помогне.Котела е дакон дор 32 модел 1999година.
Здравей, имам няколко комплекта за Бош 32.
здравей имаш ли представа дали стават и снимка ако може
brassSob - специалист
съб ное 14, 2020 4:19 pmico_avto написа:
здравей имаш ли представа дали стават и снимка ако може
Понеделник мога да ги снимам.
Димитър Димов - специалист
Преди време търсих части за бош.Свързах се с бош термотехника (в сайта им чрез контакти има тел. или пиши),от там ми изпратиха каталог с рез.части с каталожният номер за всяка част,след което ми изпатиха тел. на ератерм(оторизираният им сервиз) и те чрез куриер ми изпратиха нужното. Знам че между дакон и бош има разлика,но дано успея да ти помогна.
За Дакон вече трудно могат да се намерят, поне в Бг.
Бошовки, ъглошлаф тунинг ако се наложи, малко народни приказки по адрес на роднини и....
Моите, от 27ца си седят, но ако реша да го махам, да си идат при новият собственик.
Димитър Димов - специалист
То ако ги бяха взели руснаци щяхме да сме сигурни че поне 50 г. по даден модел нямаше да пипнат нищо,а те шваби през две години все нещо променят, болтче ще сложат , винтче ще махнат,името ще променят, капаците ще гледжосат абе шашава работа.
съб ное 14, 2020 8:20 pmДимитър Димов написа:
То ако ги бяха взели руснаци щяхме да сме сигурни че поне 50 г. по даден модел нямаше да пипнат нищо,а те шваби през две години все нещо променят, болтче ще сложат , винтче ще махнат,името ще променят, капаците ще гледжосат абе шашава работа.
Стига де! Глей Ладите, колко модела напраиха, пък за Т.. да не говорим!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед ное 15, 2020 7:39 am, променено общо 1 път.
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
Може да се направят на лазер вероятно.
Мога да съдействам ако има снимка фронтална и габаритен размер!
Благодаря ви утре ще ги снимам. Колегата с комплекта за бош чакам за снимки и евентуално цена .Благодаря

Тема "Въртящи скари за ДАКОН ДОР 32" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: