LazarGanev написа:Не. Нито десен, нито ляв (да не се смята за предизборна агитацияВ такъв случай ще се събере такъв като мен - ОПАК)

LazarGanev написа:Не. Нито десен, нито ляв (да не се смята за предизборна агитацияВ такъв случай ще се събере такъв като мен - ОПАК)
wolfskin написа:Здравейте,Да уточним още веднъж - чул/чел си нещо, нямаш никаква информация за него, нямаш представа какви са предимствата (но твърдо предполагаш, че ги има). От друга страна си подготвил едни 9000лв, които се чудиш къде да дадеш? Бъди сигурен, че няма да чакаш много - ще ти ги грабнат като куцо пиле домат
Да запитам и аз със моята болка.
Харесах си два модела котли с горелки:
1. Twin Bio Luxury 24 kW - цена ~9 000 лв.
недостатък - нито един инсталиран в България, никакви отзиви, никакви схеми на горелката
предимство - нова икономична горелка с променлива геометрия и системата е от един производител с опит
2. PellasX Revo Mini 26 kW + BLACKSMITH BS-B24X - цена ~9 000 лв.
недостатък - никаква информация за производителя на котела, дори няма и сайт (по скоро вече не работи blacksmith.dk), няма схема на пътя на димните газове
предимство - горелката е перфектна
Та въпроса ми е следния - клоня повече към PellasX Revo и да се доверя ли на BLACKSMITH или някой може да ми предложи друг по добър котел на сходна цена съвместим с PellasX (или да се спра на Twin Bio Luxury).
wolfskin написа:Здравейте,Здравей.
Да запитам и аз със моята болка.
Харесах си два модела котли с горелки:
1. Twin Bio Luxury 24 kW - цена ~9 000 лв.
недостатък - нито един инсталиран в България, никакви отзиви, никакви схеми на горелката
предимство - нова икономична горелка с променлива геометрия и системата е от един производител с опит
2. PellasX Revo Mini 26 kW + BLACKSMITH BS-B24X - цена ~9 000 лв.
недостатък - никаква информация за производителя на котела, дори няма и сайт (по скоро вече не работи blacksmith.dk), няма схема на пътя на димните газове
предимство - горелката е перфектна
Та въпроса ми е следния - клоня повече към PellasX Revo и да се доверя ли на BLACKSMITH или някой може да ми предложи друг по добър котел на сходна цена съвместим с PellasX (или да се спра на Twin Bio Luxury).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: