Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Някой знае ли къде у нас има Sonoff .
nokoniko - специалист
filmatoplo написа:
Някой знае ли къде у нас има Sonoff .
ОЛХ
nelim - специалист
Sonoff TH10 има термостатна функция и може да го направиш да пуска и спира спрямо температурата с настройка на долен и горен хистерзис

https://youtu.be/W1ikPzcm5oQ?t=338

Ползвам ги за осветление на двора, но те не са просто релета, ми направо си пускат фаза и нула на изхода, не знам как точно се връзва като стаен термостат тоя Sonoff? Да не засили 220 към изхода за стайния термостат някой :)
filmatoplo - майстор
Минавам ги през реле .До сега съм ползвал само най елементарния Соноф който има само он-оф функция.
Lambata - помощник
estzvetanov написа:
Lambata написа:
estzvetanov написа:

Относно детонациите при паленето пробвай
пар. 0 да го направиш 40 и виж как ще е, обикновено е 30. Като си вземеш читави пелети го върни пак на заводската стойност. И кажи какво е станало за инфо и на други с такъв проблем.
Така няма ли да натрупа повече пелети преди да запали
Това е времето, през което работи запалката за да запали пелетите, за по-малко пелети увеличи пар 3.
Проблема с темп. на палене и гасене оправи ли се?
Благодаря estzvetanov за акъла .Проблема с паленето и гасненето се оправи с детонацията намалих пелетите и засега е ок без да бутам PAR-00.Темите с с тия машинки ми допадат ще следя
filmatoplo - майстор
В Ютуб има клип на една камина ,пали и бум- не е приятно но се оправя .
Lambata - помощник
filmatoplo написа:
В Ютуб има клип на една камина ,пали и бум- не е приятно но се оправя .
По този въпрос човека който ми прави системата ми разхлаби малкия правоъгълник който е над димогарните тръби иначе кюнците излизат .Просто на Трон пелетите в момента са ужасни
filmatoplo - майстор
Да -тази година развалиха качеството за сметка на цената . :)
nelim - специалист
filmatoplo написа:
Да -тази година развалиха качеството за сметка на цената . :)
Аз август месец взех 2 тона на 350лв с доставката в Пловдив, тъй като видях че няма да ми стигнат, от 2 месеца отчаяно се опитвам да взема още 1 тон , ама нейсе ;)

Няма.. уж в завода имали дерт, иначе тия дето имам от лятото не са лоши, горят добре, не съм имал проблем досега с палене или бумкане ;)

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: