nikolai75 написа:Тва запушване на кошницата го имам и аз .Можеш да вдигнеш малко въздуха от параметар 24 и 28 и да направиш продухването да е на по често . Тва са параметри 60 61 62 отвори книгата и ги виж. Нали ти дадоха книга там ги има параметрите. Аз сам я направил да се продухва на през 20 мин в продалжение на 60 сек.Кажи ми кошницата дет горат пилетите от чогун ли е или кат моита от дебела ламарина.Може да я снимаш и да я видим.Сащо може да намалиш малко димните газове.калко димни газове температура има.Гледаш ги когато ти показва температурата на въздуха натискаш + и ще ти ги покаже Моя параметар 18 беше на 20 заводско а 10 на 7 .Ваздуха колко ти е 24 и28Кошницата е от дебела ламарина, не знам дали ако е от чогун няма да имам тези проблеми със запушването. Параметърът 24-28 на въздуха са още оргиналните настройки и не знам колко са, ще ги проверя. Гледах потребителските настройки, които бяха дадени във форума от Izdor 66, там дават да свалиш параметъра 24-28. Вече не знам какво да правя. Основният ми проблем е това запушване, което налага чистене на всеки 5-6 часа.