съб яну 09, 2021 9:35 amLazarGanev написа: Голяма е вероятността да има въздух в този кръг. В такъв случай дебит си има, но заради балоните е намалена площта на контакт на водата с тръбата.Лазар ти е обяснил наистина елементарно и разбираемо,ако не го схващаш прочети го 4-5 пъти,мисля,че всеки индивид би схванал логиката. Просто оставяш само този кръг активен,като вместо да циркулира вода от котела, идва от чешмата грубо казано и вместо да се връща в котела се излива някъде (кофа или канал по примера на Лазар). Ако наистина не схващаш,не е срамно извикай някой аверче по-техничар и ще станат нещата.
1. Взимаш маркуч за пералня и го навиваш на кранчето за източване на подаващия колектор (сега то става кранче за пълнене). Ако е къс го удължаваш и го връзваш към водопровода....
Имам въпрос аз, че в момента съм на фаза гипскартон. Ще го лепя директно на стените,няма да е конструкция,но въпроса ми е,подовото преди да го сложа или след е по-удачно да се полага и замазва. Едното съображение ми е,че като сложа картоните и после от замазката ще се напръска,а мисля да правя стените сега,защото в момента не разполагам с парите за подовото ?