пон яну 11, 2021 5:17 pmsyncho написа:При 45 градуса пода е 22.5C. Измервам го с подвижен термостат, така че може да не е 100% точна температурата. Очаквам фирмата другата седмица да ме посети и да направи нещата, които Лазар ме посаветва, защото имат необходимото оборудване.съб яну 09, 2021 12:36 pma.iliev написа:Преди да се втурнеш някакви неща да правиш си диагностицирай правилно системата. Провери точно каква ти е температурата на пода при 45С подаваща и при 40С продаваща. Ако при 45С подаваща правиш 29+ градуси на пода, то проблемът не ти е в евентуалните мехурчета въздух в тръбата.съб яну 09, 2021 11:51 amsyncho написа: Ламинатът с каква подложка е отдолу? Да не са му сложили 5мм фибран? Очевидно имаш дебит, имаш и някакво топлоотдаване. Имаш ли начин да измериш повърхостната температура на пода? Този проект можеш ли да си го изискаш? Пробвал ли си при 45С подаваща дали има разлика в стоплянето в стаите, които не могат да се стоплят?Не е проблема в ламината или подложката, тъй като навсякъде съм с един и същи ламинат и една и съща подложка с дупки. Пробвал съм с 45 градуса. Положението е същото.
чет яну 21, 2021 7:51 ama.iliev написа:Ужас!
При 45 градуса пода е 22.5C.
Все едно си сложил изолация върху подовото:-(
Премери с термометъра колко е Т на връщащата вода. Дано се оправят нещата и да е въздух в системата иначе лошо.