Обаче е в "държач" с крачета и се запоява на платката.
Преди това спихналата трябва да се разпои.
viewtopic.php?f=10&t=55467&p=1144697&hi ... F#p1144695
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
3262 мнения в "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения."
Трифон П.Трифонов
- майстор
Трифон П.Трифонов
- майстор
ср ное 29, 2023 1:29 pmsilent написа: Мерси деба и смотаняците толкоз бе са могли да запоят един цокъл за някаква батерия. Що да е лесно като трябва да е трудно.Нищо де, не му се ядосвай, ами първо виж, та тогава до магазина или поръчка!
Сега трябва да отварям да гледам какво да купя. и една седмица всичко с краката нагове.
На колко години е. Моята е от 12.2015г. Не се изключва никога от захранването на UPS.
На бойлера държа над 15г., но е изключван от захранването инцидентно и за кратко.
Здравейте колеги. Имам Алба 18кв от 6 години и веднъж вече сменях запалка преди години, но от скоро почна да пълни кошницата с незапалени пелети при запалване и слетва лампа за липса на такива в бункера...
Не го прави често но за една седмица вече 3 път. Ползвам едни и същи пелети 6 та година и не съм имал проблем до скоро..
Благодаря
Не го прави често но за една седмица вече 3 път. Ползвам едни и същи пелети 6 та година и не съм имал проблем до скоро..
Благодаря
ср ное 29, 2023 8:36 amsilent написа: Пичууе...един бърз въпрос. Каква е батерията която пази паметта на контролера на тази камина. Предполагам е на платката.Колега, на Алба 18 батерията е CR 2032 , сменя се много лесно. Просто изваждаш старата и слагаш новата като внимаваш за поляритета. Нищо не се разпоява и запоява. Като отвориш отзад при платката ще видиш батерията да стърчи на пластмасов държач перпендикулярно на платката. И моята лятно време я изключвам от мрежата и тази есен на седмата година започна да мига червения гаечен ключ. Успех!
Като спре тока не си помни часовника. Отделно ми мига гайчния ключ на дявола. Предполагам заради това, защото иначе камината си работи нормално. Мързеливо е питането ма искам да съм подготвен предварително защото ми е труден достъпа до капаците и трябва да преместя половината къща отделно всичкото настройки и менюали останаха в умрелия ми лаптоп а честно казано почти нищо не помня. В краен случай ще вадя харда и ще се моля да не се е споминал.
sispol
- напреднал
Здравейте съфорумници. Имам следния проблем. Камина Аурига 25, работи си нормално. При преминаване захранването на генератор показва грешка Е004 и не иска да стартира. Включена е към юпс и при нормално еон захранване си работи. Каква е причината за това. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, моля да сподели някакво решение. Лек ден.
Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература