Баси! Ти някакъв мазохист ли си? Болшинството от хората тук умират да се топлят на минимална мощност, пък ти искаш да ти гори повече
!Каква е зададената температура на водата и стаята и колко достига?

пон ное 27, 2017 2:37 pmdier написа:При мен на 1 степен,в студено време, повече от 44° не прави. Много ми е интересно, как ги правите тия 50°, може ли да споделите настройките?Ивайло Аспарухов написа:50-52гр.dier написа:Около 1кг. на час, само на първа обаче.А каква t на водата държи на 1-ва?
чет ное 25, 2021 8:25 pmmoroto написа: Здравейте колеги! Камината я имам от 1 месец! Проблема ми е че работи само на 1-ва степен! Като я преместя на 3-та или 5-та на екранчено показва че е на 3 а отдоло си мига 1-цата което озночава че си работи на 1-ва степен и продължава да си гори по същия начин! Никаква промяна!И при мен е така! Има ли някой, който знае как да се оправи това?
вт яну 31, 2023 3:09 pmGreenEcoTherm написа:Според обяснението и както го разбирам, проблем с Лилито няма. Свършило си е задачата, затоплило е помещението и крета на 1ва, според настройките си.чет ное 25, 2021 8:25 pmmoroto написа: Здравейте колеги! Камината я имам от 1 месец! Проблема ми е че работи само на 1-ва степен! Като я преместя на 3-та или 5-та на екранчено показва че е на 3 а отдоло си мига 1-цата което озночава че си работи на 1-ва степен и продължава да си гори по същия начин! Никаква промяна!И при мен е така! Има ли някой, който знае как да се оправи това?
вт яну 31, 2023 4:08 pmТрифон П.Трифонов написа:Това аз лично ще го нагодя някак си. По-голям проблем имам с грешката “No lighting” пълна кошница и не иска да запали. Сменях запалка преди 2 седмици защото започна постоянно да го прави, след което изгоря. Положението на запалката уж го нагодих да е добро спрямо кошницата и вътре в самата тръбичка да не опира никъде, но пак 1-2пъти в деня го прави. Най-лошото е, че го прави в 3-4 сутринта и се събуждам да я оправям по нощите. Бутах и настройките при палене както беше писал някой преди мен с този проблем, но пак го прави. Коя е настройката при палене когато зареди първоначално кошницата времето на изчакване преди да започне да подава пак пелети(режим Load pellets). Мисля си, че там иска още време докато ги запали.вт яну 31, 2023 3:09 pmGreenEcoTherm написа:Според обяснението и както го разбирам, проблем с Лилито няма. Свършило си е задачата, затоплило е помещението и крета на 1ва, според настройките си.чет ное 25, 2021 8:25 pmmoroto написа: Здравейте колеги! Камината я имам от 1 месец! Проблема ми е че работи само на 1-ва степен! Като я преместя на 3-та или 5-та на екранчено показва че е на 3 а отдоло си мига 1-цата което озночава че си работи на 1-ва степен и продължава да си гори по същия начин! Никаква промяна!И при мен е така! Има ли някой, който знае как да се оправи това?
Топло ли е или е студено в къщата?
Каква е зададената температура на водата?
Има ли стаен термостад, според който да се съобразява Лилито?
ср фев 01, 2023 1:25 pmLazarGanev написа: А защо не я оставиш на 5, за да не ти гори много ли?Ами може да се каже, да. Като стегне времето още ще я пробвам на 5 как се държи.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: