• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 78
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
a.tonchev@yahoo.de - напреднал
пет ное 30, 2018 12:17 pmtodsttod написа:
Здравейте купих си GF 24 тази зима ми е за пръв път да се отоплявам с нея може ли да се контролира температурата в стаята която е камината и ако може как ? Става доста топло и някой ако даде съвет за икономия на пелети ще съм много благодарен
здравей,
да, може- със стаен термостат.
трябва да се закупи допълнително или да си направиш такъв.
Mistycal - помощник
пон окт 09, 2017 9:14 pmetnikolai написа:
Rubo написа:
Rmen72 написа:

Сега сериозно: Качвам ти ръководство за програмиране на горелка /ОТБЕЛЯЗВАМ ДЕБЕЛО , ЧЕ Е ЗА ГОРЕЛКА 48 Кв - 858 VIP / SMB 50/ /, контролерът е същият - много внимавай къде пипаш и какво точно пипаш - особедно параметри с Р и А , защото те определят конфигурацията на системата и неправилното им програмиране може да доведе до взривоопасен изход!!!!
Разделил съм я на две части защото е прекалено дълга за едно качване - част 1 е общи приказки и бля бля - част 2 е със сервизните менюта и параметри - успехи, и пиши как си се справил - ако нещо мога да помогна - питай - С питане до Цариград се стига!
упс - неще да качва pdf файлове - ще ти я пратя на мейл!
Rmen72, може ли да изпратиш ръководството и на мен, моята горелка е 858 VIP 35kw, никъде не можах да намеря упътвания, настройки.
Инсталиран е на комбиниран котел 35 kw "Golden fire".
Имейл "syoni@abv.bg"
Благодаря, получих поща.

може ли и за мене 858 VIP 35kw Имейл etnikolai@abv.bg
Може ли да ми пратиш и на мен за горелка SMB 50 VIP 858 Благодаря предварително! :)
Ймейл :vladi.mar@abv.bg
Mistycal - помощник
Rubo написа:
Rmen72 написа:

Сега сериозно: Качвам ти ръководство за програмиране на горелка /ОТБЕЛЯЗВАМ ДЕБЕЛО , ЧЕ Е ЗА ГОРЕЛКА 48 Кв - 858 VIP / SMB 50/ /, контролерът е същият - много внимавай къде пипаш и какво точно пипаш - особедно параметри с Р и А , защото те определят конфигурацията на системата и неправилното им програмиране може да доведе до взривоопасен изход!!!!
Разделил съм я на две части защото е прекалено дълга за едно качване - част 1 е общи приказки и бля бля - част 2 е със сервизните менюта и параметри - успехи, и пиши как си се справил - ако нещо мога да помогна - питай - С питане до Цариград се стига!
Rmen72, може ли да изпратиш ръководството и на мен, моята горелка е 858 VIP 35kw, никъде не можах да намеря упътвания, настройки.
Имейл "syoni@abv.bg"
Благодаря, получих поща.

Може ли да изпратиш и за мен горелка SMB 50 VIP 858
Имейл :vladi.mar@abv.bg
Mistycal - помощник
Rubo написа:
Rmen72 написа:

Имейл "syoni@abv.bg"
Благодаря, получих поща.

Много,благодаря за бързото изпращане! :)
пет ное 30, 2018 12:19 pma.tonchev@yahoo.de написа:
пет ное 30, 2018 12:17 pmtodsttod написа:
Здравейте купих си GF 24 тази зима ми е за пръв път да се отоплявам с нея може ли да се контролира температурата в стаята която е камината и ако може как ? Става доста топло и някой ако даде съвет за икономия на пелети ще съм много благодарен
здравей,
да, може- със стаен термостат.
трябва да се закупи допълнително или да си

направиш такъв.
А в управлението на горене има 3 степени коя на колко киловата отговаря :weedman:
Mistycal - помощник
съб дек 01, 2018 12:27 pmMistycal написа:
Rubo написа:

Имейл "syoni@abv.bg"
Благодаря, получих поща.

Много,благодаря за бързото изпращане! :)
Здрасти,даде ми грешка 06 отворен термостат пелети и шнека в горелката върти постоянно дори и изключена! Грешката не може да се изчисти! Някой да има идея как да се махне! Благодаря предварително!
Rumen72 - специалист
Намалил си въздуха прекалено много, или много ти е загряла тръбата на входа, сработила термична защита за обратен пламък, мериш и сменяш, трябва да е затворила при нормално състояние.

Прикачен файл

Screenshot_20181202-075812.png

Прикачен файл

Screenshot_20181202-075823.png
Mistycal - помощник
нед дек 02, 2018 8:04 amRumen72 написа:
Намалил си въздуха прекалено много, или много ти е загряла тръбата на входа, сработила термична защита за обратен пламък, мериш и сменяш, трябва да е затворила при нормално състояние.
Трябва да се смени защитата с нова ли ?
Или тази може да се затвори?
Rumen72 - специалист
нед дек 02, 2018 10:11 amMistycal написа:
Зависи каква е при тебе, има самовъзстановяващи, има и червено бутонче отзаде за въстановяване има и еднократни, като сработи и остава сработила, затуй рекох - мериш.
А да, термозащитите са на различни градуси, мойта е на 70, твойта и пише градусите на челого, успехи!
Mistycal - помощник
нед дек 02, 2018 6:00 pmRumen72 написа:
нед дек 02, 2018 10:11 amMistycal написа:
Зависи каква е при тебе, има самовъзстановяващи, има и червено бутонче отзаде за въстановяване има и еднократни, като сработи и остава сработила, затуй рекох - мериш.
А да, термозащитите са на различни градуси, мойта е на 70, твойта и пише градусите на челого, успехи!
Много благодаря за инфото,ще пиша какво е станало! :)
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 78

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: