kalin72 написа:Не, изходите са 3/4 и са с вътрешна резба...Сложи 3/4"на 1/2" преходници ъглови, М/М /на 90градуса/ и така ще стане.Е,аз поне така бих го решил въпроса,но ти си знаеш

Evgeniy написа:Полибутиленовите (или ПолиБутен) тръби и връзки са изключително гъвкави и удобни за такива случаи.Ха, вярно, как не се сетих
kalin72 написа:Някой знае ли биха ли могли тези тръби да се ползват за инсталация за парно,до колко градуса могат да работят коректно.Evgeniy написа:Полибутиленовите (или ПолиБутен) тръби и връзки са изключително гъвкави и удобни за такива случаи.Ха, вярно, как не се сетихНали си изградих водопровода в къщата с такава система, наистинa се работи приятно
Ето ги:
http://co-uk.wavin.com/master/master.js ... ontent_sub
kalin72 написа:Да, моята инсталация е от такива тръби, но от колекторите (разпределителя) към радиаторите.Калине аз съм от Перник, но не знам иимали ги тея тръби на наша територия, не знзам от къде да ги купя.
kalin72 написа:В Малмук ги има, но последния път бяха останали малко фитинги ф15 и ф16...иначе в София се намират само на едно място, Люлин, търговски център около пазара, срещу басейна.Благодаря
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: