Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolov333 - майстор
Оная жена 💯% е негов човек.На мен ми намирисва на не получен рушвет.. :axe:
joomlla - специалист
нед дек 06, 2020 9:30 pmnikolov333 написа:
Форума е голяма работа. Обади ми се човек, който подробно ми обясни ситуацията. Няма лоши намерения в цялата ситуация. Експерта, който е разгледал ел. частта е искал да има отделен проект за помещението за което искам партида. За това е посочил няколко специалисти по "Ел" в града ни, но аз в яда си тогава съм заключил. Целта била да ми помогне всичко да се изпълни в по-кратки срокове с ново искане за присъединяване. В това време наемателя се отказа покрай случващото се в света. Жената доволна, че си "спестихме" разходите за присъединяването. Отново благодаря на всички за съветите.
hidrazin - майстор
нед дек 06, 2020 9:47 pmjoomlla написа:
Форума е голяма работа. Обади ми се човек, който подробно ми обясни ситуацията. Няма лоши намерения в цялата ситуация. Експерта, който е разгледал ел. частта е искал да има отделен проект за помещението за което искам партида. За това е посочил няколко специалисти по "Ел" в града ни, но аз в яда си тогава съм заключил. Целта била да ми помогне всичко да се изпълни в по-кратки срокове с ново искане за присъединяване.
Така си и мислех - проблема е във вашия "телевизор"... :-D
Не случайно зададох ония въпроси. При преустройство с разделяне на имоти/помещения се минава по пътя на ново присъединяване за новия обект.
Но данните бяха непълни и трябваше да гадая.
В края на краищата проблема е бил при вас, както се случва в 99,99% от случаите.
И един приятелски съвет:
нед дек 06, 2020 2:09 pmjoomlla написа:
...ти дети викаше и крякаше...
Това води само до негативи. Сам си го разбрал.
Ами... успех и късмет!!!
:partyman:
P.S.
нед дек 06, 2020 9:30 pmnikolov333 написа:
Боже, ела си прибери версиите! Всичките!
Ех Николов, видиш ли до какво води липсата на елементарни познания в резултат от оказа да да се четат книжки и да получиш образование?
Ясно е. До срам. :-D
И да не забравя - кой каквото държи (на аватара си) да си го... на, на, на... :razz:
nikolov333 - майстор
Папагал :-D :lol: :lol: Явно спомените те кефят.. :проба:
zz_stefanov - майстор
нед дек 06, 2020 9:20 pmjoomlla написа:
нед дек 06, 2020 7:34 pmzz_stefanov написа:
А дали нещата са документално наред. Бих задал същите въпроси като Хидрата.
Те че енергото не са си направили нещата така че документите да се предвижват съгласно закона е ясно.

Във Варна всичко става през центъра за обслужване на клиенти, там те водят какво ти е необходимо и нямаш никакъв контакт с изпълнителите, докато не ти дойдат на обекта.
Благодаря. Може да сте прав.
Радвам се запазвате необходимото спокойствие, но да го бяхте запазили и в енергото. Та тези документи са за резултат от проведено проучване за техническа възможност обекта да бъде присъединен. Какви други са ви искали вие си знаете, но са много. И не е само корупция, от енергото са задължени да спазват куп законови изисквания преди да осигурят захранването на някой абонат.
nikel - специалист
"Защо никой не ме пита дали ме дразни ШУМА от трафопоста им на 100 метра от имота ми."
Въпрос:
Колко точно киловата е двигателя в трафопоста че да те дразни шума?
valentino76bs - майстор
пон дек 07, 2020 10:13 amnikel написа:
"Защо никой не ме пита дали ме дразни ШУМА от трафопоста им на 100 метра от имота ми."
Въпрос:
И що пък трябва да е двигател за да ръмжи?
Явно не си чувал един траф каква хармоника може да бъде.
Hursa - майстор
Не виждам - какво оправдава тази бюрокращина.
Две проверки - и вероятно не в един ден. Три седмици след повторно подаване на документите - и чак тогава да искат още документи.
nikel - специалист
пон дек 07, 2020 10:26 amvalentino76bs написа:
Въпрос:
Чувал съм толкова колкото всички вие не сте чували. 34 години това работих.Обслужвахме 510 ТП с по еди и два трансформатора.
Новите трансформатори са почти безшумни.На 3 до 5 метра от ТП не се чува шум.
joomlla - специалист
пон дек 07, 2020 10:58 amnikel написа:
пон дек 07, 2020 10:26 amvalentino76bs написа:
Въпрос:
Чувал съм толкова колкото всички вие не сте чували. 34 години това работих.Обслужвахме 510 ТП с по еди и два трансформатора.
Новите трансформатори са почти безшумни.На 3 до 5 метра от ТП не се чува шум.
Аз не казах нищо лошо за аварийните екипи на електроразпределителното дружество (би ми тежало на съвеста). Пределно ми е ясно в какви понякога екстремнни ситуации работят. Оставете шума това да е проблема. Явно сте бил техен служител. Да Ви попитам, защо не могат да разберат за повреди след 110 Киловолта (именно в населените места, а трябва да им звъним).

Тема "Одисея "Нова партида за електромер..."" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: