Оная жена
% е негов човек.На мен ми намирисва на не получен рушвет.. 

нед дек 06, 2020 9:30 pmnikolov333 написа: Оная женаФорума е голяма работа. Обади ми се човек, който подробно ми обясни ситуацията. Няма лоши намерения в цялата ситуация. Експерта, който е разгледал ел. частта е искал да има отделен проект за помещението за което искам партида. За това е посочил няколко специалисти по "Ел" в града ни, но аз в яда си тогава съм заключил. Целта била да ми помогне всичко да се изпълни в по-кратки срокове с ново искане за присъединяване. В това време наемателя се отказа покрай случващото се в света. Жената доволна, че си "спестихме" разходите за присъединяването. Отново благодаря на всички за съветите.% е негов човек.На мен ми намирисва на не получен рушвет..
![]()
нед дек 06, 2020 9:47 pmjoomlla написа: Форума е голяма работа. Обади ми се човек, който подробно ми обясни ситуацията. Няма лоши намерения в цялата ситуация. Експерта, който е разгледал ел. частта е искал да има отделен проект за помещението за което искам партида. За това е посочил няколко специалисти по "Ел" в града ни, но аз в яда си тогава съм заключил. Целта била да ми помогне всичко да се изпълни в по-кратки срокове с ново искане за присъединяване.Така си и мислех - проблема е във вашия "телевизор"...
нед дек 06, 2020 2:09 pmjoomlla написа: ...ти дети викаше и крякаше...Това води само до негативи. Сам си го разбрал.
нед дек 06, 2020 9:30 pmnikolov333 написа: Оная женаБоже, ела си прибери версиите! Всичките!% е негов човек.На мен ми намирисва на не получен рушвет..
нед дек 06, 2020 9:20 pmjoomlla написа:Радвам се запазвате необходимото спокойствие, но да го бяхте запазили и в енергото. Та тези документи са за резултат от проведено проучване за техническа възможност обекта да бъде присъединен. Какви други са ви искали вие си знаете, но са много. И не е само корупция, от енергото са задължени да спазват куп законови изисквания преди да осигурят захранването на някой абонат.нед дек 06, 2020 7:34 pmzz_stefanov написа: А дали нещата са документално наред. Бих задал същите въпроси като Хидрата.Благодаря. Може да сте прав.
Те че енергото не са си направили нещата така че документите да се предвижват съгласно закона е ясно.
Във Варна всичко става през центъра за обслужване на клиенти, там те водят какво ти е необходимо и нямаш никакъв контакт с изпълнителите, докато не ти дойдат на обекта.
пон дек 07, 2020 10:13 amnikel написа: "Защо никой не ме пита дали ме дразни ШУМА от трафопоста им на 100 метра от имота ми."И що пък трябва да е двигател за да ръмжи?
Въпрос:
Колко точно киловата е двигателя в трафопоста че да те дразни шума?
пон дек 07, 2020 10:26 amvalentino76bs написа:Чувал съм толкова колкото всички вие не сте чували. 34 години това работих.Обслужвахме 510 ТП с по еди и два трансформатора.пон дек 07, 2020 10:13 amnikel написа: "Защо никой не ме пита дали ме дразни ШУМА от трафопоста им на 100 метра от имота ми."И що пък трябва да е двигател за да ръмжи?
Въпрос:
Явно не си чувал един траф каква хармоника може да бъде.
пон дек 07, 2020 10:58 amnikel написа:Аз не казах нищо лошо за аварийните екипи на електроразпределителното дружество (би ми тежало на съвеста). Пределно ми е ясно в какви понякога екстремнни ситуации работят. Оставете шума това да е проблема. Явно сте бил техен служител. Да Ви попитам, защо не могат да разберат за повреди след 110 Киловолта (именно в населените места, а трябва да им звъним).пон дек 07, 2020 10:26 amvalentino76bs написа:Чувал съм толкова колкото всички вие не сте чували. 34 години това работих.Обслужвахме 510 ТП с по еди и два трансформатора.пон дек 07, 2020 10:13 amnikel написа: "Защо никой не ме пита дали ме дразни ШУМА от трафопоста им на 100 метра от имота ми."И що пък трябва да е двигател за да ръмжи?
Въпрос:
Явно не си чувал един траф каква хармоника може да бъде.
Новите трансформатори са почти безшумни.На 3 до 5 метра от ТП не се чува шум.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: