stivemaster написа:Фло не те слушат май кво им говориш. Представи си ако обявя еретичното схващане че имвеститор който не може да си позволи двойки и единички за превръзки е селяк кво ще последва.Ми добър зидар, Кво да кажа друго. Не догледах целия клип. Издразни ме блокчето на 1.40 и го прекъснах.
За конеца пичове и на мен ми звучи като да ми обясняват как се държи мистрията с лява или дясна ръка.На това батенце http://www.youtube.com/watch?v=8VGjA66RSm0 Илияне нали няма да се сетиш да му обясняваш от коя страна да си сложи канапа .
Иначе с най добри чувства знам че го казваш за хубаво и за себе си може и да си прав.
Иначе има мистрия като моята. Подобна де. Моята е по-закръглена и малко по-малка.
Както и да е. Няма да казвам каква е разликата между зидането с тухли и тези блокове, защото не съм специалист зидар.
п.п. Ако може да пуснеш лин с първите 4 реда от зида и редовете от 1.6 метра на горе. Дай инфо колко метра зида човека на ден с тези блокове и колко човека му асистират. Иначе живо ме интересува сместа на материала. Другото не толкова.