stivemaster написа:Фло не те слушат май кво им говориш. Представи си ако обявя еретичното схващане че имвеститор който не може да си позволи двойки и единички за превръзки е селяк кво ще последва.Ми добър зидар, Кво да кажа друго. Не догледах целия клип. Издразни ме блокчето на 1.40 и го прекъснах.
За конеца пичове и на мен ми звучи като да ми обясняват как се държи мистрията с лява или дясна ръка.На това батенце http://www.youtube.com/watch?v=8VGjA66RSm0 Илияне нали няма да се сетиш да му обясняваш от коя страна да си сложи канапа .
Иначе с най добри чувства знам че го казваш за хубаво и за себе си може и да си прав.
Иначе има мистрия като моята. Подобна де. Моята е по-закръглена и малко по-малка.
Както и да е. Няма да казвам каква е разликата между зидането с тухли и тези блокове, защото не съм специалист зидар.
п.п. Ако може да пуснеш лин с първите 4 реда от зида и редовете от 1.6 метра на горе. Дай инфо колко метра зида човека на ден с тези блокове и колко човека му асистират. Иначе живо ме интересува сместа на материала. Другото не толкова.

.jpg)

,после гледам дали малкия стоянчо е под или над него....и след това чукам или не...
 ,после гледам дали малкия стоянчо е под или над него....и след това чукам или не... 
 Ами ако вали как се процедира нали ще се вдигне нивото
 Ами ако вали как се процедира нали ще се вдигне нивото