Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lexus ct200h
- специалист
258 мнения в "локално парно губи мистериозно течност"
lexus ct200h
- специалист
Ето как е работила системата през първия сезон. Образувалите се микро течове сумирано са се превърнали в теч и така са освободили пространство под вентилите със затегнати капачки, докато не ги е счупило налягането. Забележете, в РС има достатъчно течност.
lexus ct200h
- специалист
Явно системата тече отвсякъде и суши под вентилите, на които защо е трябвало да им затяга капачките?
lexus ct200h
- специалист
И така тази система би работила само със зачислен огняр, както по училищата, който да следи всекидневно какво се случва.
kozl
- майстор
- На линия
lexus ct200h написа:Явно системата тече отвсякъде и суши под вентилите, на които защо е трябвало да им затяга капачките?
Е тва не са вентили, а автоматични обезвъздушители и те сами си прокапват след време. Така че чудя се дали не е по-добре със затегнати капачки да стоят. На комшии такава беля има стори..........щот докато открият от де ги наводнява. А там какпка по капка ама в колекторната кутия, а тръбите от PE-X и в гофре от ПВЦ-е. И като тръгне водата в гофрето "де го чукаш де се пука". Излазя мокрото далеч от източника на теча.
lexus ct200h
- специалист
kozl написа:Не знам как трябва да са, за това питах Лазар по-нагоре.lexus ct200h написа:Явно системата тече отвсякъде и суши под вентилите, на които защо е трябвало да им затяга капачките?
Е тва не са вентили, а автоматични обезвъздушители и те сами си прокапват след време. Така че чудя се дали не е по-добре със затегнати капачки да стоят. На комшии такава беля има стори..........щот докато открият от де ги наводнява. А там какпка по капка ама в колекторната кутия, а тръбите от PE-X и в гофре от ПВЦ-е. И като тръгне водата в гофрето "де го чукаш де се пука". Излазя мокрото далеч от източника на теча.
lexus ct200h
- специалист
Andri01 написа:На тези автоматични обезвъздушителни вентили пластмасовите капачки / черните/ НЕ трябва да се затягат!! Вътре има поплавок,който при пропуска въздуха,а когато дойде течност се повдига и затваря отвора.При мен ги затегнаха и така, мисля си, че се обезсмислят.
preslav
- майстор
Мълчах, мълчах, мълчах, ама то търпило не търпи - след като клиент може да бъде наречен "тъпак" как да се обърна към "майстора" с Уйо ли? Ти бе Уйо като си виждаш скопосийката защо не отидеш по-нисък от тревата и по-тих от водата да си я оправиш, ами си тръгнал да кръщаваш всички ни колко си добър на теория? Не, че да давам идеи, но ако аз бях на мястото на клиента ти отдавна да ти бях отрязал топките (или кавото там друго имаш)! На обиден нещо се правиш, всяка стотинка си бил можел да докажеш пред данъчните - радвай се, че мутрите не четат в този форум иначе ако те чуят какви ги плещиш ще куцаш и с двата крака!
Влизай в час и се поправи, че най-малкото, което ще загубиш е работата си!
Влизай в час и се поправи, че най-малкото, което ще загубиш е работата си!
Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература