съб авг 17, 2024 10:22 pmhidrazin написа:Благодаря Ви все пак макар че ме солите!съб авг 17, 2024 10:07 pmGeorgi345 написа: Достатъчно се измъчих днес да изкопая 1.7м надолу.И аз нямам думи. Нямам и пръсти да пиша повече.
Нямам думи...
Че кой те би по чутурата да да копаеш бре? ЦЪЪЪКсъб авг 17, 2024 10:07 pmGeorgi345 написа: Като изтърва няма какво да се направи!Аман от глупости! Като изтърва се намира от къде изтърва а не се заема стойка партер.
Сигурно 10 пъти ти писах за кранове, кранове, кранове...съб авг 17, 2024 10:08 pmGeorgi345 написа: Не мога да Ви разбера. Единият път реагирате по един начин, другият път по друг...И какво има за разбиране? Аз пиша едно като се опитвам да помогна, ти правиш каквото ти хрумне.
На два пъти се отказвах за пиша повече и да ти дам шанс, ама ти си знаеш твоето...
Давай снимките и да се виждат добре всички кранове, тетки, ръчни помпи...
![]()
Вече съм напълно сигурен че няма как да изтърва от последната тръба нагоре понеже за 10 пъти казвам че съм навил всичко наново днес.
Крановете са на 1 година сферични.
А относно че се намира изтърването. Как да го намеря???? Като може и да изпуска от някоя от муфите на тръбата което много ама много ме съмнява!
И в такъв случай няма много варианти като гледам!