Момче, за ден си изкопал 1,60. Значи за още 4 ще стигнеш до върха на сондата. не забравяй само да си слагаш пръстени. Де факто ще си имаш кладенец и тогаз няма да имаш проблем с обезвъздушаването. в него можеш каквато искаш помпа да мушнеш.

съб авг 17, 2024 9:22 pmGeorgi345 написа: Да ви кажа пробвах. Както написах изкопах 1.60 докато стигна до тази муфа та нямаше никакъв проблем с муфата както казах съм ги намазал с блажна боя и с кълчища и ме съмнява и то доста да изпуска от там.А ти какво очакваш? Тъпата Вида 5 не е самозасмукваща.
Накоре както казах развих всички кранове, муфи, тетки, нипели. И навих наново една тетка в шахтата и реших да сложа под тетката един възвратен клапан над тетката сложих една тръба а за нея завих крана с помпата. Вътре в шахтата за тетката сложих ел. помпата(вида 5). И сега реших да пусна ел. помпата обаче не извади вода. Наложи се да напомпя 4ри пъти с ръчната и пуснах ел. помпата и извади вода!
И сега незнам какво да правя.
Нормално е в началото да подкачиш като за първи път. После НЕ ТРЯБВА да подкачваш а системата винаги да е пълна с вода.
И ти май само се гъбаркаш с нас а?
Помпата беше Райдър с дебит над 200 литра, сега стана Вида 5 ... какво още не ни казваш?
В тъпата Вида 5 НИЩО няма да постигнеш, не и това което искаш.
Аааа... И къде са снимките? На всичко дето си сътворил.
Никой не ти е длъжен да гадае какво си сътворил... Снимки, снимки и пак ... снимки.
P.S. Май пак ме обхванаха бесовете и ще се изнасям от тая тема.
В края на краищата има хора дето ще ти оправят сондажа срещу заплащане де.
Аз пиша едно, ти правиш каквото ти хрумне.
Ми копай да го е..ва, копай 8-10-15 метра и дано ти дойде ...
И дано не те затрупа че много си заминаха затиснати с в изкопи от по 2-3 метра.