Кво става с мезелиците бе изядохте ли ги
, днес заложих новата партида от телешки суджук и телешки шол и сега ще пада чакане, а докато станат ще мезим от старите 


LazarGanev написа:Аз се измъчих докато изсуша една партида конска пастърма и суджук, трудна работа е по морето - влага и топло. Сякаш не ми се рискува с друга партидаИзползвай принудителен "вятър" с вентилатор(и) и няма да имаш проблеми. Със сушилнята, която съм я показал в по-горен пост, не съм имал такъв проблем. За Варна знам, че влажноста на въздуха е висока (бях студент във ВИНС - Влизаш Излизаш Началник/Нищо [не] Ставаш
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: