Когато се прекали със содата може да се получи гаден привкус на преварката. По-добре е да се използва калиев бикарбонат или калциев карбонат.


Krass написа:А от джибри и захар какво се получава? От кюмюра не боли коремОт джибри и захар става шльоковица. За кюмюра си прав и обира разни гадости или поне не вреди.
hidrazin написа:Сода се сипва толкова, колкото е нужно. Може и малко повече от нужното.Съгласен съм,но специалистите от rakiyata.com казват,че ако прекалиш със содата ракията приема "метален вкус".
докера написа:Само маслини недей да садиш, че доста бързо унищодават почвата......Тя при мен пък една почваааа... Само лавандула, рози, трънки и орехи виреят като хората.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: