Когато се прекали със содата може да се получи гаден привкус на преварката. По-добре е да се използва калиев  бикарбонат или калциев карбонат.
								
															
																															
																								
															 
 
Krass написа:А от джибри и захар какво се получава? От кюмюра не боли коремОт джибри и захар става шльоковица. За кюмюра си прав и обира разни гадости или поне не вреди.
 
  На Нова година се срещнах с една такава литровка. Дойде и приятел на помощ и тя загуби!
 На Нова година се срещнах с една такава литровка. Дойде и приятел на помощ и тя загуби!  
 
hidrazin написа:Сода се сипва толкова, колкото е нужно. Може и малко повече от нужното.Съгласен съм,но специалистите от rakiyata.com казват,че ако прекалиш със содата ракията приема "метален вкус".
 
 
докера написа:Само маслини недей да садиш, че доста бързо унищодават почвата......Тя при мен пък една почваааа... Само лавандула, рози, трънки и орехи виреят като хората.
 Те в Гърция какво си правят почвите? Сигурно до сега да са останали съвсем без почва. Шега разбира се. Нямам си идея колко изтощава. Следващия път като ходя, ще питам.
  Те в Гърция какво си правят почвите? Сигурно до сега да са останали съвсем без почва. Шега разбира се. Нямам си идея колко изтощава. Следващия път като ходя, ще питам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: