пет яну 10, 2020 5:03 pmky-kyy написа: Купувам си вино, от магазина....Дано само не е от евтиното
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ky-kyy
- майстор
6317 мнения в "Привет начинаещи градинари"
Трифон П.Трифонов
- майстор
пет яну 10, 2020 4:46 pmVirtex написа: Да отбележа само, че по някое време темата трябва да има продължение - тема №2, сезон 202х или подобно.Охооо, за много години, Шефе!
С малки изключения, няма да се остави да стигне 1000 страници. Та преценете дали края на сезон 2020 (живот и здраве) или преди това.
Успешна тема, а?! Като решиш, редно е сякаш да уведомиш директно създателят, пък той каквото му на душа, туй ще е. А някакви правила има за ограничение на страниците или пък са нововъзникнали?
Ний сме си башибозук, та ако тряба, под съвсем друго име, пак ще си пишеме.
Жив и здрав!
Да ти кажа, по съм загрижен за колегите от алкохолната тема, че свършили хубавото вино, минали на купешко, пък там какви отрови продават!!!
ky-kyy
- майстор
пет яну 10, 2020 5:45 pmEDI написа:Включвам ги веднага и срещна ли ги на някой рафт, веднага се зареждам
Включи Аржентина и Нова Зеландия/Малборо/.
Новозеландско, миналата година си бях купил, в картонена кутия с канелка. Нещо нямам вяра на тия кашони, но онова ми пеобърна понятията. Една шарена кутия беше двулитрова...
ky-kyy
- майстор
пет яну 10, 2020 5:30 pmТрифон П.Трифонов написа:Резилиш, тематичното си име, ве
Да ти кажа, по съм загрижен за колегите от алкохолната тема, че свършили хубавото вино, минали на купешко, пък там какви отрови продават!!!
Трифон П.Трифонов
- майстор
пет яну 10, 2020 5:53 pmky-kyy написа:Не си в правилната тема, а няколкото познати тука, могат да преценят резиля или не. Двама приятели съм загубил с чернодробни проблеми, но вие си пийте оттатък и бъдете живи и здрави!пет яну 10, 2020 5:30 pmТрифон П.Трифонов написа:Резилиш, тематичното си име, ве
Да ти кажа, по съм загрижен за колегите от алкохолната тема, че свършили хубавото вино, минали на купешко, пък там какви отрови продават!!!Нищо не разбираш, от правилно напиване и тънки питиета...
ky-kyy
- майстор
пет яну 10, 2020 5:58 pmТрифон П.Трифонов написа:Тука-оттатъка, ние-вие.....много се филмираш, ве
Не си в правилната тема, а няколкото познати тука, могат да преценят резиля или не. Двама приятели съм загубил с чернодробни проблеми, но вие си пийте оттатък и бъдете живи и здрави!
Трифон П.Трифонов
- майстор
пет яну 10, 2020 6:02 pmky-kyy написа:Така е. На маса сядам само с хора, които могат да пият, а трактора не го карам пил. Теб не та познавам, та си в графата вие.
Тука-оттатъка, ние-вие.....много се филмираш, ве![]()
Вирти, къ няма стане темата един билюк листя, то повече гюрлюк тука расте!
Земи си гледай по съвестно работата! Администрирането не е само вясване от време на време и демонстриране на правомощия.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет яну 10, 2020 6:11 pm, променено общо 1 път.
Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература