пет яну 10, 2020 5:03 pmky-kyy написа: Купувам си вино, от магазина....Дано само не е от евтиното

пет яну 10, 2020 4:46 pmVirtex написа: Да отбележа само, че по някое време темата трябва да има продължение - тема №2, сезон 202х или подобно.Охооо, за много години, Шефе!
С малки изключения, няма да се остави да стигне 1000 страници. Та преценете дали края на сезон 2020 (живот и здраве) или преди това.
пет яну 10, 2020 5:45 pmEDI написа:Включвам ги веднага и срещна ли ги на някой рафт, веднага се зареждам
Включи Аржентина и Нова Зеландия/Малборо/.
пет яну 10, 2020 5:30 pmТрифон П.Трифонов написа:Резилиш, тематичното си име, ве
Да ти кажа, по съм загрижен за колегите от алкохолната тема, че свършили хубавото вино, минали на купешко, пък там какви отрови продават!!!
пет яну 10, 2020 5:53 pmky-kyy написа:Не си в правилната тема, а няколкото познати тука, могат да преценят резиля или не. Двама приятели съм загубил с чернодробни проблеми, но вие си пийте оттатък и бъдете живи и здрави!пет яну 10, 2020 5:30 pmТрифон П.Трифонов написа:Резилиш, тематичното си име, ве
Да ти кажа, по съм загрижен за колегите от алкохолната тема, че свършили хубавото вино, минали на купешко, пък там какви отрови продават!!!Нищо не разбираш, от правилно напиване и тънки питиета...
пет яну 10, 2020 5:58 pmТрифон П.Трифонов написа:Тука-оттатъка, ние-вие.....много се филмираш, ве
Не си в правилната тема, а няколкото познати тука, могат да преценят резиля или не. Двама приятели съм загубил с чернодробни проблеми, но вие си пийте оттатък и бъдете живи и здрави!
пет яну 10, 2020 6:02 pmky-kyy написа:Така е. На маса сядам само с хора, които могат да пият, а трактора не го карам пил. Теб не та познавам, та си в графата вие.
Тука-оттатъка, ние-вие.....много се филмираш, ве![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: