Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ky-kyy - майстор
пет яну 10, 2020 5:01 pmvlax написа:

Ми тези клипове на сухо ли ги гледаш? :-D
:partyman:
Купувам си вино, от магазина....Ракийка си имам още, ама винцето до нова година изтрайва :)
vlax - майстор
пет яну 10, 2020 5:03 pmky-kyy написа:
Купувам си вино, от магазина....
Дано само не е от евтиното :)
ky-kyy - майстор
пет яну 10, 2020 5:07 pmvlax написа:

Открих, че в Чили, ЮАР и САЩ, са се научили да правят добро вино.
пет яну 10, 2020 4:46 pmVirtex написа:
Да отбележа само, че по някое време темата трябва да има продължение - тема №2, сезон 202х или подобно.

С малки изключения, няма да се остави да стигне 1000 страници. Та преценете дали края на сезон 2020 (живот и здраве) или преди това.
Охооо, за много години, Шефе!
Успешна тема, а?! Като решиш, редно е сякаш да уведомиш директно създателят, пък той каквото му на душа, туй ще е. А някакви правила има за ограничение на страниците или пък са нововъзникнали?
Ний сме си башибозук, та ако тряба, под съвсем друго име, пак ще си пишеме.
Жив и здрав!

Да ти кажа, по съм загрижен за колегите от алкохолната тема, че свършили хубавото вино, минали на купешко, пък там какви отрови продават!!!
EDI - майстор
пет яну 10, 2020 5:11 pmky-kyy написа:
пет яну 10, 2020 5:07 pmvlax написа:

Открих, че в Чили, ЮАР и САЩ, са се научили да правят добро вино.
Включи Аржентина и Нова Зеландия/Малборо/.
ky-kyy - майстор
пет яну 10, 2020 5:45 pmEDI написа:

Включи Аржентина и Нова Зеландия/Малборо/.
Включвам ги веднага и срещна ли ги на някой рафт, веднага се зареждам :supz:
Новозеландско, миналата година си бях купил, в картонена кутия с канелка. Нещо нямам вяра на тия кашони, но онова ми пеобърна понятията. Една шарена кутия беше двулитрова... :drinkers:
ky-kyy - майстор
пет яну 10, 2020 5:30 pmТрифон П.Трифонов написа:

Да ти кажа, по съм загрижен за колегите от алкохолната тема, че свършили хубавото вино, минали на купешко, пък там какви отрови продават!!!
Резилиш, тематичното си име, ве :axe: Нищо не разбираш, от правилно напиване и тънки питиета...
пет яну 10, 2020 5:53 pmky-kyy написа:
пет яну 10, 2020 5:30 pmТрифон П.Трифонов написа:

Резилиш, тематичното си име, ве :axe: Нищо не разбираш, от правилно напиване и тънки питиета...
Не си в правилната тема, а няколкото познати тука, могат да преценят резиля или не. Двама приятели съм загубил с чернодробни проблеми, но вие си пийте оттатък и бъдете живи и здрави!
ky-kyy - майстор
пет яну 10, 2020 5:58 pmТрифон П.Трифонов написа:

Не си в правилната тема, а няколкото познати тука, могат да преценят резиля или не. Двама приятели съм загубил с чернодробни проблеми, но вие си пийте оттатък и бъдете живи и здрави!
Тука-оттатъка, ние-вие.....много се филмираш, ве :supz:
пет яну 10, 2020 6:02 pmky-kyy написа:

Тука-оттатъка, ние-вие.....много се филмираш, ве :supz:
Така е. На маса сядам само с хора, които могат да пият, а трактора не го карам пил. Теб не та познавам, та си в графата вие.

Вирти, къ няма стане темата един билюк листя, то повече гюрлюк тука расте!
Земи си гледай по съвестно работата! Администрирането не е само вясване от време на време и демонстриране на правомощия.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет яну 10, 2020 6:11 pm, променено общо 1 път.

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: