Незнам дали кметството в това село е наясно с това обаче със сигурност тази постройка крие опасности. Отстрани ни се струва майтап работа ама хич не е така.
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
NRG7
- специалист
1239 мнения в "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !"
myhouse
- напреднал
Работата не е много за смях.... До колкото разбрах, тази къща е на двама братя. Единия е недобре психически, а другия е клошар. Така стои още от баща им, който е починал...
Намира се на главната улица и през две къщи от центъра на село Кубратово. Точно срещу къщата има плажен комплекс, но той е по-навътре от пътя...
Явно така ще си стои, просто няма кой да завърши работата
Намира се на главната улица и през две къщи от центъра на село Кубратово. Точно срещу къщата има плажен комплекс, но той е по-навътре от пътя...
Явно така ще си стои, просто няма кой да завърши работата
NRG7
- специалист
Master_Kenobi
- V.I.P.
NRG7 написа: Това доказва,че кметството и други органи там не си вършат задълженията поне да спомогнат по някакъв начин на тези хорица.Я, сподели какви са задълженията на кметството в случая (в частен имот) и как я виждаш тая работа да "спомогнат на тия хорица", без да изхарчат парите събрани от едни други хорица... Че аз не се сещам.
...
типично по български...
Или само си плямпаме и все "държавата" (кметството) ни виновни. Типично по български...
NRG7
- специалист
Master_Kenobi написа: Я, сподели какви са задълженията на кметството в случая (в частен имот) и как я виждаш тая работа да "спомогнат на тия хорица", без да изхарчат парите събрани от едни други хорица... Че аз не се сещам.Ще кажа само,че като цяло положението е пълен хаус. Всеки от нас знае,че свободията у нас е мащабна. Частният имот по закон е неприкосновен,но зачита ли се това?![]()
Или само си плямпаме и все "държавата" (кметството) ни виновни. Типично по български...
Няма кво да обяснявам мисля,че всеки нормален човек добре вижда,какво става наоколо.
Никой не е казал,че държавата е виновна близко до акъла,че че ние сме тези,които правят държавата (уж)...
Това,което казваш по-горе за "харченето на пари" не е лъжа. Така си е действително,но ако имаше хора с нормални разбирания не такива дето идват на власт и се гушат нямаше да сме на тоя хал. Това си е мое мнение и не смятам да споря по темата всеки има право на глас.
П.п Плямпане и циврене има действително и не ми казвай,че ти не забелязваш около себе си,или всичко ти е розово.
Лично аз все още съм оптимистично настроен по отношение на някакво развитие у нас. Но не пренебрегвам и заобикалящите ни проблеми,реалността е важна.
Takezo Sensey
- модератор
Ей спамери такива скоро да са ви пекли на вратО - вратни пържоли, а ? 
Master_Kenobi
- V.I.P.
NRG7 написа: Ще кажа само,че като цяло положението е пълен хаус. Всеки от нас знае,че свободията у нас е мащабна. Частният имот по закон е неприкосновен,но зачита ли се това?Не, бе, човек! Въпросите ми бяха съвсем конкретни и търсех съвсем конкретен и кратък отговор, а не обяснения на международното положение и народопсихологията.Тук не става дума за това да се навреди по някакъв начин на собствениците макар,че се намират и такива,които само се възползват от нещастието на другите.
Няма кво да обяснявам мисля,че всеки нормален човек добре вижда,какво става наоколо.
Никой не е казал,че държавата е виновна близко до акъла,че че ние сме тези,които правят държавата (уж)...
Това,което казваш по-горе за "харченето на пари" не е лъжа. Така си е действително,но ако имаше хора с нормални разбирания не такива дето идват на власт и се гушат нямаше да сме на тоя хал. Това си е мое мнение и не смятам да споря по темата всеки има право на глас.![]()
П.п Плямпане и циврене има действително и не ми казвай,че ти не забелязваш около себе си,или всичко ти е розово.
Лично аз все още съм оптимистично настроен по отношение на някакво развитие у нас. Но не пренебрегвам и заобикалящите ни проблеми,реалността е важна.
Ето ти ги пак:
1. Какви са задълженията на кметството в този случай, според теб?
2. Как да помогнат на тия хорица, пак според теб?
Ако нямаш конкретни, кратки и обосновани отговори изпадаме в другата хипотеза - за плямпането! И ще трябва да си го признаеш... Сори!
Takezo Sensey написа:Ей спамери такива скоро да са ви пекли на вратО - вратни пържоли, а ?Я пък, кой точно ни пита! Ха!
Илиян Илиев™
- майстор
Аре малко да се събудим от дълбокия сън и да погледнем календара за да видим кога сме влезли в европейския съюз. Кви са тия американски мечти за несъприковеност или незнам си там какво в частния имот?
Аре малко по-сериозно да се държим. Тук става въпрос за опасно скеле типично за осемдесетте години от миналия век. Това, че не е паднало досега и не е имало жертви говори добре за майстора, който го е правил, но хич не го прави безопасно. На снимките ясно се вижда, че дървения материал хич не е първа младост.
Аре да не навлизам в подробности за изискванията към безопастност на труда и мерките, които се взимат, но ще отбележа, че съм леко запознат.
Та даже и атестат за изкаран курс мога да приложа.
Само ще кажа, че по белио свет никъде го няма израза: - Я съм си у назе и ша си праа кво си сакам.- когато се отнася до строително-ремонтни дейности.
Аре малко по-сериозно да се държим. Тук става въпрос за опасно скеле типично за осемдесетте години от миналия век. Това, че не е паднало досега и не е имало жертви говори добре за майстора, който го е правил, но хич не го прави безопасно. На снимките ясно се вижда, че дървения материал хич не е първа младост.
Аре да не навлизам в подробности за изискванията към безопастност на труда и мерките, които се взимат, но ще отбележа, че съм леко запознат.
Само ще кажа, че по белио свет никъде го няма израза: - Я съм си у назе и ша си праа кво си сакам.- когато се отнася до строително-ремонтни дейности.
Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература