• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
NRG7 - специалист
Незнам дали кметството в това село е наясно с това обаче със сигурност тази постройка крие опасности. Отстрани ни се струва майтап работа ама хич не е така.:-k
Deo-x - специалист
Както виждате къщата е нова и тия скелета като ще ли е се подготвил за мазане,саниране,а може и финансите липсват и чака угоден момент за да си продължи дейностите,незнам.Така мисля. :?
NRG7 - специалист
Аз ще чакам cacho да даде подробности и после ще коментирам.:yes:
myhouse - напреднал
Работата не е много за смях.... До колкото разбрах, тази къща е на двама братя. Единия е недобре психически, а другия е клошар. Така стои още от баща им, който е починал...

Намира се на главната улица и през две къщи от центъра на село Кубратово. Точно срещу къщата има плажен комплекс, но той е по-навътре от пътя...

Явно така ще си стои, просто няма кой да завърши работата :sad:
NRG7 - специалист
:sad: Наистина е тъжно. Когато няма,кой да обърне внимание на подобни гледки. Това доказва,че кметството и други органи там не си вършат задълженията поне да спомогнат по някакъв начин на тези хорица. И ето,че всичко това се превръща в развалина,а в последствие и в сиир-типично по български... :evil:
Master_Kenobi - V.I.P.
NRG7 написа:
Това доказва,че кметството и други органи там не си вършат задълженията поне да спомогнат по някакъв начин на тези хорица.
...
типично по български... :evil:
Я, сподели какви са задълженията на кметството в случая (в частен имот) и как я виждаш тая работа да "спомогнат на тия хорица", без да изхарчат парите събрани от едни други хорица... Че аз не се сещам. :?

Или само си плямпаме и все "държавата" (кметството) ни виновни. Типично по български... :evil:
NRG7 - специалист
Master_Kenobi написа:
Я, сподели какви са задълженията на кметството в случая (в частен имот) и как я виждаш тая работа да "спомогнат на тия хорица", без да изхарчат парите събрани от едни други хорица... Че аз не се сещам. :?
Или само си плямпаме и все "държавата" (кметството) ни виновни. Типично по български... :evil:
Ще кажа само,че като цяло положението е пълен хаус. Всеки от нас знае,че свободията у нас е мащабна. Частният имот по закон е неприкосновен,но зачита ли се това? :evil: Тук не става дума за това да се навреди по някакъв начин на собствениците макар,че се намират и такива,които само се възползват от нещастието на другите.
Няма кво да обяснявам мисля,че всеки нормален човек добре вижда,какво става наоколо.
Никой не е казал,че държавата е виновна близко до акъла,че че ние сме тези,които правят държавата (уж)...
Това,което казваш по-горе за "харченето на пари" не е лъжа. Така си е действително,но ако имаше хора с нормални разбирания не такива дето идват на власт и се гушат нямаше да сме на тоя хал. Това си е мое мнение и не смятам да споря по темата всеки има право на глас. :cool:

П.п Плямпане и циврене има действително и не ми казвай,че ти не забелязваш около себе си,или всичко ти е розово.
Лично аз все още съм оптимистично настроен по отношение на някакво развитие у нас. Но не пренебрегвам и заобикалящите ни проблеми,реалността е важна.
Takezo Sensey - модератор
Ей спамери такива скоро да са ви пекли на вратО - вратни пържоли, а ? :group3g:
Master_Kenobi - V.I.P.
NRG7 написа:
Ще кажа само,че като цяло положението е пълен хаус. Всеки от нас знае,че свободията у нас е мащабна. Частният имот по закон е неприкосновен,но зачита ли се това? :evil: Тук не става дума за това да се навреди по някакъв начин на собствениците макар,че се намират и такива,които само се възползват от нещастието на другите.
Няма кво да обяснявам мисля,че всеки нормален човек добре вижда,какво става наоколо.
Никой не е казал,че държавата е виновна близко до акъла,че че ние сме тези,които правят държавата (уж)...
Това,което казваш по-горе за "харченето на пари" не е лъжа. Така си е действително,но ако имаше хора с нормални разбирания не такива дето идват на власт и се гушат нямаше да сме на тоя хал. Това си е мое мнение и не смятам да споря по темата всеки има право на глас. :cool:

П.п Плямпане и циврене има действително и не ми казвай,че ти не забелязваш около себе си,или всичко ти е розово.
Лично аз все още съм оптимистично настроен по отношение на някакво развитие у нас. Но не пренебрегвам и заобикалящите ни проблеми,реалността е важна.
Не, бе, човек! Въпросите ми бяха съвсем конкретни и търсех съвсем конкретен и кратък отговор, а не обяснения на международното положение и народопсихологията.
Ето ти ги пак:
1. Какви са задълженията на кметството в този случай, според теб?
2. Как да помогнат на тия хорица, пак според теб?

Ако нямаш конкретни, кратки и обосновани отговори изпадаме в другата хипотеза - за плямпането! И ще трябва да си го признаеш... Сори!
Takezo Sensey написа:
Ей спамери такива скоро да са ви пекли на вратО - вратни пържоли, а ? :group3g:
Я пък, кой точно ни пита! Ха! :-D
Илиян Илиев™ - майстор
Аре малко да се събудим от дълбокия сън и да погледнем календара за да видим кога сме влезли в европейския съюз. Кви са тия американски мечти за несъприковеност или незнам си там какво в частния имот?

Аре малко по-сериозно да се държим. Тук става въпрос за опасно скеле типично за осемдесетте години от миналия век. Това, че не е паднало досега и не е имало жертви говори добре за майстора, който го е правил, но хич не го прави безопасно. На снимките ясно се вижда, че дървения материал хич не е първа младост.

Аре да не навлизам в подробности за изискванията към безопастност на труда и мерките, които се взимат, но ще отбележа, че съм леко запознат. :wink: Та даже и атестат за изкаран курс мога да приложа. :wink:

Само ще кажа, че по белио свет никъде го няма израза: - Я съм си у назе и ша си праа кво си сакам.- когато се отнася до строително-ремонтни дейности.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: