Незнам дали кметството в това село е наясно с това обаче със сигурност тази постройка крие опасности. Отстрани ни се струва майтап работа ама хич не е така.

NRG7 написа: Това доказва,че кметството и други органи там не си вършат задълженията поне да спомогнат по някакъв начин на тези хорица.Я, сподели какви са задълженията на кметството в случая (в частен имот) и как я виждаш тая работа да "спомогнат на тия хорица", без да изхарчат парите събрани от едни други хорица... Че аз не се сещам.
...
типично по български...
Master_Kenobi написа: Я, сподели какви са задълженията на кметството в случая (в частен имот) и как я виждаш тая работа да "спомогнат на тия хорица", без да изхарчат парите събрани от едни други хорица... Че аз не се сещам.Ще кажа само,че като цяло положението е пълен хаус. Всеки от нас знае,че свободията у нас е мащабна. Частният имот по закон е неприкосновен,но зачита ли се това?![]()
Или само си плямпаме и все "държавата" (кметството) ни виновни. Типично по български...
NRG7 написа: Ще кажа само,че като цяло положението е пълен хаус. Всеки от нас знае,че свободията у нас е мащабна. Частният имот по закон е неприкосновен,но зачита ли се това?Не, бе, човек! Въпросите ми бяха съвсем конкретни и търсех съвсем конкретен и кратък отговор, а не обяснения на международното положение и народопсихологията.Тук не става дума за това да се навреди по някакъв начин на собствениците макар,че се намират и такива,които само се възползват от нещастието на другите.
Няма кво да обяснявам мисля,че всеки нормален човек добре вижда,какво става наоколо.
Никой не е казал,че държавата е виновна близко до акъла,че че ние сме тези,които правят държавата (уж)...
Това,което казваш по-горе за "харченето на пари" не е лъжа. Така си е действително,но ако имаше хора с нормални разбирания не такива дето идват на власт и се гушат нямаше да сме на тоя хал. Това си е мое мнение и не смятам да споря по темата всеки има право на глас.![]()
П.п Плямпане и циврене има действително и не ми казвай,че ти не забелязваш около себе си,или всичко ти е розово.
Лично аз все още съм оптимистично настроен по отношение на някакво развитие у нас. Но не пренебрегвам и заобикалящите ни проблеми,реалността е важна.
Takezo Sensey написа:Ей спамери такива скоро да са ви пекли на вратО - вратни пържоли, а ?Я пък, кой точно ни пита! Ха!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: