Всичко за дърводелството
wanderer - специалист
красотия!! много удоволствие да ти докара работата с нея.
themask - специалист
Virtex написа:
Не се сдържах и макар да тръгвам (според някои) по малко крив път, резултата е :
Честито! Кога я поръча, кога дойде.. Аз моята още я чакам. Живот и здраве след 2-3 дни е при мен.
Кой е кривия път, че не разбрах? :)
Virtex - майстор
Пратена от продавача на 24ти, 27-28ми в склада на фирмата, която ползвам за доставка и след това една седмица до тук :)

Голям 'звяр' е, държал съм само лидълска и dewalt-a е много масивен. А и си тежи, не очаквах да е толкова тежка оберфрезата :)

Иначе "грешният" път е,че ползвам за хоби цели техниката, не за професионална работа и съответно според някои не е оправдано даването на толкова пари за хоби цели, още повече когато се уча :)
themask - специалист
Хахаха, двама сме значи :)
Аз съм се наточил и на една плоча за маса с горно регулиране от ибей, но продавачът взе много присърце нещата и реши да си развинти фрезата, за да видим дали дупките ще съвпаднат с тези на девалта, в резултат на което скъса единия болт и сега чака нов, за да ми я продаде в пълна изрядност :supz:
Ако стане сделката, ще се похваля. :partyman:
EDI - майстор
Честито, направо си е нова. :partyman: А това за кривия път не е вярно.Много си е прав пътя, аз също вървя по него в 90% от случаите.-Също си купувам профи за хоби работа и не съм съжалявал.Случва се да си купя и китайчета и винаги следва някакво побългаряване и хардуерно настройване. :lol:
nikolson - майстор
Комплектът с фрезери вътре ли е? Ако е така, ударил си "кьоравото". Това е една от най-хубавите фрези.
Честито!
Virtex - майстор
Благодаря :)

Вътре бяха фрезерите. Човека се беше постарал - добре опакована, всичко описано беше в комплекта. Някои от нещата така като гледам дори не са ползвани.

Сега остава и да върнат фрезерите от Rutlands. Но за тях ще почакам, вече тях трябва да ги оправдая някак си :-D
themask - специалист
Пред себе си или пред семеен съвет ще ги оправдаваш? Първото е къде по-лесно :)
Аз мисля да ги пробвам с учебна цел - да се науча как се правят тия сглобки върху останки от дървен материал първо.
stridata - специалист
Честито колега!!!

П.п
Само да вметна, че аз също играя за такава и най-вероятно е, че сигурно се надцакваме по търговете.... Ама кво да се прави, такъв е живота.
Последна промяна от stridata на пон мар 13, 2017 6:08 pm, променено общо 1 път.
themask - специалист
Е, ние вече приключихме с търговете, така че се бориш срещу други врагове :) Аз моята ще я взема в сряда...

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: