пон ное 11, 2024 10:33 pmkivanov написа: Всички ги наричат белгийски, но заводът е в ТурцияНа посочения линк е написано “произведени в Белгия”, затова така ги нарекох. А иначе - най-важното е, че си доволен![]()

пет мар 14, 2025 9:19 pmFestina написа: kivanov ..... хайде бре човек ......събуждах се и заспивах с хронологията по строителството на твоя дом....пиши как въвят нещата...надявам се че в личен план всичко е наред.За съжаление се събраха много неприятни неприятности в личен план и нямах време да пиша. Бях(още на моменти съм) съвсем близо да се откажа от целия строеж и да продавам. Така или иначе продължавам.
чет апр 24, 2025 11:00 pmresistbody написа: Гледам доста от визуализациите са с така модерните сега стенни панели... НЕ го прави братовчед ми направи цяла стена така със "скрита" врата. Като гледаш стената и ти се завива свят, направо те хипнотизира.. сега го позакри с едно пано и телевизор, вероятно се свиква ако живееш там. Ще ти пусна снимка да видим дали идеята ти е същата..Давай насам, ще е полезно.
пет апр 25, 2025 3:43 amLutchezar написа: Аз на снимките не виждам носещата армировка на стълбите.Може ли малко повече информация за кои стълби говориш? И какво да погледна ;)
stairs.jpg
imagen_554_309_F4C9F9CC.jpg
съб апр 26, 2025 8:02 pmkivanov написа: Давай насам, ще е полезно.Пуснах ти ги на месинджър, че тука е тегаво и да не разводнявам темата, а и не искам да качвам чужди къщи в общото пространство. (дори моята вътре не я показвам публично)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: