Ел. инструментите. Консумативи.
MamaMy - майстор
съб ное 08, 2025 12:18 pmТрифон П.Трифонов написа:
Добре, но рекламата не беше ли забранена тук?
При такъв толеранс от "ръководството", какво друго да прави човек, освен да се обърка?!

пп. Па като знам и какъв лай настава от група форумни заптиета, само някой друг да сподели линк...
Все едно. Нищо против теб самия и търговията ти. Единствено превъзнасянето, за което писах.

Повтарям основното- Нищо против теб самия и търговията ти. Единствено превъзнасянето, за което писах.
Другото беше просто споменаване на принципите и правилата, а когато някой се е нуждаел от съвет за машина, винаги съм линквал Аргомаркет.

За пет лева ли се продадохте?! Реторичен въпрос.

Няма нищо безплатно и нищо даром на този свят. За да може някой спокойно да нарушава правилата, то той е получил нещо за това.
Нещо усещам завист? Защо за някой може, а за мен не? Ами връзки бе Трифонов. Връзки и доволни клиенти и приятели каквито ти очевидно нямаш и за това не го разбираш. Това да си голяма работа не го правят собствените ти полюции. Ако ще да се насереш от напъване няма да получиш уважението за което така драпаш. Това хората сами го дават и то не срещу левчета, подаръци или линкове в нета. Дават го срещу добронамереност, съчувствие и съпричастност. Все качества които ти нямаш. И преди ти го казах, накъдето и да си въртиш гъза все прост пожарогасител ще си останеш.
съб ное 08, 2025 2:37 pmНиколов Н. написа:
Вземаш за прекалено умен! Изживяваш се като последна инстанция!? Хайде ,бъди малко по скромен...ако можеш,разбира се!
Грешиш колега! Не се взема за прекалено умен, а изобщо за умен. И такъв не е за негово съжаление.
съб ное 08, 2025 4:12 pmMamaMy написа:

Нещо усещам завист? Защо за някой може, а за мен не? Ами връзки бе Трифонов. Връзки и доволни клиенти и приятели каквито ти очевидно нямаш и за това не го разбираш. Това да си голяма работа не го правят собствените ти полюции. Ако ще да се насереш от напъване няма да получиш уважението за което така драпаш. Това хората сами го дават и то не срещу левчета, подаръци или линкове в нета. Дават го срещу добронамереност, съчувствие и съпричастност. Все качества които ти нямаш. И преди ти го казах, накъдето и да си въртиш гъза все прост пожарогасител ще си останеш.
съб ное 08, 2025 2:37 pmНиколов Н. написа:
Вземаш за прекалено умен! Изживяваш се като последна инстанция!? Хайде ,бъди малко по скромен...ако можеш,разбира се!
Грешиш колега! Не се взема за прекалено умен, а изобщо за умен. И такъв не е за негово съжаление.
Мама, импулсивен си и отново бъркаш. Би могъл да прочетеш, или да прочетеш по-внимателно.
Пазарил съм от Драгозов- повтарям само за теб.
Завист е нещо което няма как да изпитвам.
Човек, който не няма и не спазва принципи, е човек с намалена стойност. И не, не става въпрос за Драгозов- той си спазва търговския принцип. Ще се досетиш сам за какво иде реч, вярвам вече е сторено!
Приятелството е друга тема, "приятелю". Недай бог да правиш ревизия на склада, когато ти е най-необходимо!

Хайде по резачките, където сте още по-добри!
съб ное 08, 2025 4:05 pmvlax написа:
Зная, помня я твоята сага. Винаги може да се случи- техника е, а сервизите ги знаем какви са.

Интересното е, че нападките срещу мен са само за посоченото от мен нарушение. Недвусмислено, при това.
Полайващите удобно подминават другите факти, които съм посочил, по отношение на Калоян.
Ето, все пак се намери принцип, който се спазва- принципа на глутницата.
"Пука ми на черупката, аз съм от инкубатора" е девиза на ШМИЦа.
vlax - майстор
съб ное 08, 2025 4:37 pmТрифон П.Трифонов написа:
Хайде по резачките, където сте още по-добри!
Не,не съм добър Триф не.
Тука каквото прочета все ми е в полза.Имам една Хускварна 236 която отдавна си е изпълнила предназначението при закупуването и си е изплатила парите.От няколко години я ползвам един път годишно да си нарежа 10 куб за зимата.Е чупила се но до сега се справям с ремонтите.
vlax - майстор
съб ное 08, 2025 4:43 pmТрифон П.Трифонов написа:
... а сервизите ги знаем какви са.
Какви са сервизите?
Защо обиждаш хората които работят в сервизите,защо ги слагаш под общ знаменател. Ако попаднеш на някой цървул в сервиз,това не означава че всички работещи в сервизите са цървули.Не си прав.
Айде че стана искрено и лично...
Последна промяна от vlax на съб ное 08, 2025 5:13 pm, променено общо 1 път.
съб ное 08, 2025 5:07 pmvlax написа:
съб ное 08, 2025 4:43 pmТрифон П.Трифонов написа:
... а сервизите ги знаем какви са.
Какви са сервизите?
Защо обиждаш хората които работят в сервизите,защо ги слагаш под общ знаменател. Ако попаднеш на някой цървул в сервиз,това не означава че всички работещи в сервизите и са цървули.Не си прав.
Айде че стана искрено и лично...
Оооп- Сори! Извинявам се по отношение на читавите сервизи!

По-точно би било да се каже- гаранцията, у нас, я знаем каква е. Обикновено е ....Франция.
Поне доста често.
vlax - майстор
съб ное 08, 2025 5:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
...гаранцията у нас, я знаем каква е. Обикновено е ....Франция.

Спри да пишеш,че се излагаш. Ако си продал апарат Х за 500 000 лева и според теб гаранцията е Франция,не звучиш сериозно,пий си редовно хапчетата
съб ное 08, 2025 5:24 pmvlax написа:
... според теб гаранцията е Франция,не звучиш сериозно,пий си редовно хапчетата
search.php?keywords=%D0%B3%D0%B0%D1%80% ... 0%BD%D0%B5
Не само мое мнение, "колега". Хапчетата мога да си ги пия, но ти рязко, с всяка изминала минута, започна да трупаш агресия. Какво пиеш в събота вечер?
Хайде да се спрем на резачките, а?!
vlax - майстор
съб ное 08, 2025 5:39 pmТрифон П.Трифонов написа:
Какво пиеш в събота вечер?
Реколта 2024,по стара нямам.Новата още не е готова. :)

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: