съб ное 08, 2025 12:18 pmТрифон П.Трифонов написа: Добре, но рекламата не беше ли забранена тук?Нещо усещам завист? Защо за някой може, а за мен не? Ами връзки бе Трифонов. Връзки и доволни клиенти и приятели каквито ти очевидно нямаш и за това не го разбираш. Това да си голяма работа не го правят собствените ти полюции. Ако ще да се насереш от напъване няма да получиш уважението за което така драпаш. Това хората сами го дават и то не срещу левчета, подаръци или линкове в нета. Дават го срещу добронамереност, съчувствие и съпричастност. Все качества които ти нямаш. И преди ти го казах, накъдето и да си въртиш гъза все прост пожарогасител ще си останеш.
При такъв толеранс от "ръководството", какво друго да прави човек, освен да се обърка?!
пп. Па като знам и какъв лай настава от група форумни заптиета, само някой друг да сподели линк...
Все едно. Нищо против теб самия и търговията ти. Единствено превъзнасянето, за което писах.
Повтарям основното- Нищо против теб самия и търговията ти. Единствено превъзнасянето, за което писах.
Другото беше просто споменаване на принципите и правилата, а когато някой се е нуждаел от съвет за машина, винаги съм линквал Аргомаркет.
За пет лева ли се продадохте?! Реторичен въпрос.
Няма нищо безплатно и нищо даром на този свят. За да може някой спокойно да нарушава правилата, то той е получил нещо за това.
съб ное 08, 2025 2:37 pmНиколов Н. написа: Вземаш за прекалено умен! Изживяваш се като последна инстанция!? Хайде ,бъди малко по скромен...ако можеш,разбира се!Грешиш колега! Не се взема за прекалено умен, а изобщо за умен. И такъв не е за негово съжаление.