пон дек 17, 2018 10:20 pmEDI написа: Сравнявам с 380 вата прав шлайф БОШ, ела да го спреш.
Нека намерим най-тънките цени.
cholev
- майстор
3095 мнения в "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6"
comunikator
- специалист
пон дек 17, 2018 8:45 pmcholev написа: Аз както казах се представих с зегето 12 и ножицата 12в.
Да го ева. Защо, защо, защо батериите на уредите не са съвместими. И най големия майтап- зегето компернас е съвместимо с шлайфа и винтоверта 12 на гризли, а ножицата на 12в на гризли не е съвместима с нищо. Като всичко е еднакво, само водещите линии на батерията са мръднати по вертикала. Е не- това инженер не го е измислил- това е некой от екипа експерт по продажби. Едни досадни и некомпетентни 'специалисти' дето въобще не са в час. Имам отскоро подобни във фирмата. Боже слез на земята и си прибери вересиите. Една тояга и по фирмите и де що е експерт продажби, и бой бой.![]()
Точно затова и аз се учудих след като батерията на зегето стана на 10.8в верт и обратното, но после се замислих дали няма да се скапат така батериите.....
ZEDYCUS
- майстор
EDIEDI, природно здрав съм(ма не толкоз "прозт")
Ванката го спира, разбрах, или греша.
Е 400 вата е. Ма по добре по малко, но верни.
На Чолев няма се опитвам го спирам, щото в Перник са направени да пилят винкели, в Пловдив за клечки за зъби.
cholev
- майстор
пон дек 17, 2018 10:29 pmEDI написа: Ванката го спира, разбрах, или греша.Спира го, както го писа на 1,2,3 скорост.
На трета не ми се вярва на първа, втора скорост лесно.
А това GD0601 доколкото разбирам няма регулиране оборотите- перка с 25иляди.
И как ще му туриш четка или инструмент който е безопасен на по ниска скорост- например 5-10 хил.об/мин
Не мерси
vbwooddesign
- напреднал
Здравейте, тая седмица в LIDL има интересни неща, които ми харесаха.
1.Стеги - бързозатягащи - Powerfix добри са като за цената си. За сравнение съм имал на Bolter и някакви други по-евтини и тея на ЛИДЛ са по - здрави. Вършат някаква работа за дребни и не до толкова отговорни неща. Взех си
2. Свредла - има 2-3 вида кутийки по 13 лв. Взех си 5 свредла за дърво + фрезичка + зенкери и център. Взимал съм и преди свредла на ЛИДЛ и съм много доволен. Държат се доста време на работа под напрежение. За справка 4 - милиметровото го ползвах почти всеки ден в продължение на повече от година и чак тогава се счупи. Качеството е като на bosh горе - долу, според мен.
3. Пирограф - най-накрая се наканих да си взема и го пробвах даже. Работи чудесно и има 14 накрайника, с които човек може да твори различни неща. Изглежда надежден, все пак е 15 лв. и има 3 години гаранция
4. Ръчен такер - за 10 лв. е супер, взех си. Има и една кутийка скоби и една кутийка пирончета. Изглежда надежден. Досега съм имал на Riko за към 20-30 лв. и този изглежда от същото тесто, само че за 10 лв.
5. Оберфреза (още не бе изложена) - имам предния модел на Parkside и съм доволен. Беше 80 лв. и върши всичко, което и се възложи. Мощна е 1200 W и е със стабилна стойка. Имаше 6 фрезера и всички глупости за право фрезоване, за окръжности и др. Някои неща й се изпочупиха с времето, като бутонът за застопоряване на стойката, но сложих един болт и пак бачка. Веднъж изгоря, но я оправиха в сервиза за 1-2 месеца
Като цяло за цена - качество съм доволен. Тази която сега я продават е по-нов модел и пак си има всичко и е за 60 лв. изглежда ми добра инвестиция, но си имам старата и една на Спарки, така че няма да я пробвам.
6. Има една нивелация, която изглежда надеждна и е 15-16 лв. засега ще се въздържа от покупката й.
В заключение мога да кажа, че нещата им са евтини и използваеми. Не са най-качествените инструменти, както ни се иска - хем да са евтини, хем да са най-добрите, но вършат задоволително своята работа.
1.Стеги - бързозатягащи - Powerfix добри са като за цената си. За сравнение съм имал на Bolter и някакви други по-евтини и тея на ЛИДЛ са по - здрави. Вършат някаква работа за дребни и не до толкова отговорни неща. Взех си
2. Свредла - има 2-3 вида кутийки по 13 лв. Взех си 5 свредла за дърво + фрезичка + зенкери и център. Взимал съм и преди свредла на ЛИДЛ и съм много доволен. Държат се доста време на работа под напрежение. За справка 4 - милиметровото го ползвах почти всеки ден в продължение на повече от година и чак тогава се счупи. Качеството е като на bosh горе - долу, според мен.
3. Пирограф - най-накрая се наканих да си взема и го пробвах даже. Работи чудесно и има 14 накрайника, с които човек може да твори различни неща. Изглежда надежден, все пак е 15 лв. и има 3 години гаранция
4. Ръчен такер - за 10 лв. е супер, взех си. Има и една кутийка скоби и една кутийка пирончета. Изглежда надежден. Досега съм имал на Riko за към 20-30 лв. и този изглежда от същото тесто, само че за 10 лв.
5. Оберфреза (още не бе изложена) - имам предния модел на Parkside и съм доволен. Беше 80 лв. и върши всичко, което и се възложи. Мощна е 1200 W и е със стабилна стойка. Имаше 6 фрезера и всички глупости за право фрезоване, за окръжности и др. Някои неща й се изпочупиха с времето, като бутонът за застопоряване на стойката, но сложих един болт и пак бачка. Веднъж изгоря, но я оправиха в сервиза за 1-2 месеца
6. Има една нивелация, която изглежда надеждна и е 15-16 лв. засега ще се въздържа от покупката й.
В заключение мога да кажа, че нещата им са евтини и използваеми. Не са най-качествените инструменти, както ни се иска - хем да са евтини, хем да са най-добрите, но вършат задоволително своята работа.
kozl
- майстор
Аве шлайферо се спира с ръка, но ръка народна не се спира и снощи на Кабележков шлайфери не останали
Но приобретих ЛЕД лампата и със задоволство я светнах с батареята на винтовръто, оти нейната беше източена.
Ся обече появи се проблем. По едно време до ка светеше почна да пулсира и така към час. Оставих я да свети доде самоугасне и след време престанала да пулсира светлината
Шъ я тествам и двечера, че не ми се разхожда до Лидл, па и дали има останали ламби 
Но приобретих ЛЕД лампата и със задоволство я светнах с батареята на винтовръто, оти нейната беше източена.
Ся обече появи се проблем. По едно време до ка светеше почна да пулсира и така към час. Оставих я да свети доде самоугасне и след време престанала да пулсира светлината
comunikator
- специалист
вт дек 18, 2018 8:52 amkozl написа: Аве шлайферо се спира с ръка, но ръка народна не се спира и снощи на Кабележков шлайфери не останалиБатериите еднакви ли са?![]()
Ся обече появи се проблем. По едно време до ка светеше почна да пулсира и така към час. Оставих я да свети доде самоугасне и след време престанала да пулсира светлинатаШъ я тествам и двечера, че не ми се разхожда до Лидл, па и дали има останали ламби
![]()
Stoyanov/Krasimir
- напреднал
Тази събота ще има нови предложения малка дрелка и перфоратор 
Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература