• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
пон дек 17, 2018 10:20 pmEDI написа:
Сравнявам с 380 вата прав шлайф БОШ, ела да го спреш.
:-D :-D Пускам го нашия на макс- ела да го спреш ти :-D
EDI - майстор
Ванката го спира, разбрах, или греша.
comunikator - специалист
пон дек 17, 2018 8:45 pmcholev написа:
Аз както казах се представих с зегето 12 и ножицата 12в.
Да го ева. Защо, защо, защо батериите на уредите не са съвместими. И най големия майтап- зегето компернас е съвместимо с шлайфа и винтоверта 12 на гризли, а ножицата на 12в на гризли не е съвместима с нищо. Като всичко е еднакво, само водещите линии на батерията са мръднати по вертикала. Е не- това инженер не го е измислил- това е некой от екипа експерт по продажби. Едни досадни и некомпетентни 'специалисти' дето въобще не са в час. Имам отскоро подобни във фирмата. Боже слез на земята и си прибери вересиите. Една тояга и по фирмите и де що е експерт продажби, и бой бой. :-D

Точно затова и аз се учудих след като батерията на зегето стана на 10.8в верт и обратното, но после се замислих дали няма да се скапат така батериите.....
ZEDYCUS - майстор
EDI
EDI, природно здрав съм(ма не толкоз "прозт") :lol: затуй снощи като го върнах си поръчах едно такова-GD0601. В Нета го намерих много добра цена.
Е 400 вата е. Ма по добре по малко, но верни.
На Чолев няма се опитвам го спирам, щото в Перник са направени да пилят винкели, в Пловдив за клечки за зъби. :-D
cholev - майстор
пон дек 17, 2018 10:29 pmEDI написа:
Спира го, както го писа на 1,2,3 скорост.
На трета не ми се вярва на първа, втора скорост лесно.
А това GD0601 доколкото разбирам няма регулиране оборотите- перка с 25иляди.
И как ще му туриш четка или инструмент който е безопасен на по ниска скорост- например 5-10 хил.об/мин :shock:
Не мерси
vbwooddesign - напреднал
Здравейте, тая седмица в LIDL има интересни неща, които ми харесаха.
1.Стеги - бързозатягащи - Powerfix добри са като за цената си. За сравнение съм имал на Bolter и някакви други по-евтини и тея на ЛИДЛ са по - здрави. Вършат някаква работа за дребни и не до толкова отговорни неща. Взех си :)
2. Свредла - има 2-3 вида кутийки по 13 лв. Взех си 5 свредла за дърво + фрезичка + зенкери и център. Взимал съм и преди свредла на ЛИДЛ и съм много доволен. Държат се доста време на работа под напрежение. За справка 4 - милиметровото го ползвах почти всеки ден в продължение на повече от година и чак тогава се счупи. Качеството е като на bosh горе - долу, според мен.
3. Пирограф - най-накрая се наканих да си взема и го пробвах даже. Работи чудесно и има 14 накрайника, с които човек може да твори различни неща. Изглежда надежден, все пак е 15 лв. и има 3 години гаранция :)
4. Ръчен такер - за 10 лв. е супер, взех си. Има и една кутийка скоби и една кутийка пирончета. Изглежда надежден. Досега съм имал на Riko за към 20-30 лв. и този изглежда от същото тесто, само че за 10 лв.
5. Оберфреза (още не бе изложена) - имам предния модел на Parkside и съм доволен. Беше 80 лв. и върши всичко, което и се възложи. Мощна е 1200 W и е със стабилна стойка. Имаше 6 фрезера и всички глупости за право фрезоване, за окръжности и др. Някои неща й се изпочупиха с времето, като бутонът за застопоряване на стойката, но сложих един болт и пак бачка. Веднъж изгоря, но я оправиха в сервиза за 1-2 месеца :) Като цяло за цена - качество съм доволен. Тази която сега я продават е по-нов модел и пак си има всичко и е за 60 лв. изглежда ми добра инвестиция, но си имам старата и една на Спарки, така че няма да я пробвам. :)
6. Има една нивелация, която изглежда надеждна и е 15-16 лв. засега ще се въздържа от покупката й.

В заключение мога да кажа, че нещата им са евтини и използваеми. Не са най-качествените инструменти, както ни се иска - хем да са евтини, хем да са най-добрите, но вършат задоволително своята работа. :)
kozl - майстор
Аве шлайферо се спира с ръка, но ръка народна не се спира и снощи на Кабележков шлайфери не останали :-D
Но приобретих ЛЕД лампата и със задоволство я светнах с батареята на винтовръто, оти нейната беше източена.
Ся обече появи се проблем. По едно време до ка светеше почна да пулсира и така към час. Оставих я да свети доде самоугасне и след време престанала да пулсира светлината :shock: Шъ я тествам и двечера, че не ми се разхожда до Лидл, па и дали има останали ламби :?
comunikator - специалист
вт дек 18, 2018 8:52 amkozl написа:
Аве шлайферо се спира с ръка, но ръка народна не се спира и снощи на Кабележков шлайфери не останали :-D
Но приобретих ЛЕД лампата и със задоволство я светнах с батареята на винтовръто, оти нейната беше източена.
Ся обече появи се проблем. По едно време до ка светеше почна да пулсира и така към час. Оставих я да свети доде самоугасне и след време престанала да пулсира светлината :shock: Шъ я тествам и двечера, че не ми се разхожда до Лидл, па и дали има останали ламби :?
Батериите еднакви ли са?
kozl - майстор
Батериите 12V Еднакви и по форма и по цвет и по надписи, па и вече ги пробах на заменка.
Ама тва и Cholidev го е писал преди мене с много яд, па и още инфо е споделил за другите татови играчки :wink:
Stoyanov/Krasimir - напреднал
Тази събота ще има нови предложения малка дрелка и перфоратор :)
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: