пон дек 17, 2018 10:20 pmEDI написа: Сравнявам с 380 вата прав шлайф БОШ, ела да го спреш.

пон дек 17, 2018 8:45 pmcholev написа: Аз както казах се представих с зегето 12 и ножицата 12в.
Да го ева. Защо, защо, защо батериите на уредите не са съвместими. И най големия майтап- зегето компернас е съвместимо с шлайфа и винтоверта 12 на гризли, а ножицата на 12в на гризли не е съвместима с нищо. Като всичко е еднакво, само водещите линии на батерията са мръднати по вертикала. Е не- това инженер не го е измислил- това е некой от екипа експерт по продажби. Едни досадни и некомпетентни 'специалисти' дето въобще не са в час. Имам отскоро подобни във фирмата. Боже слез на земята и си прибери вересиите. Една тояга и по фирмите и де що е експерт продажби, и бой бой.![]()
Точно затова и аз се учудих след като батерията на зегето стана на 10.8в верт и обратното, но после се замислих дали няма да се скапат така батериите.....
EDIEDI, природно здрав съм(ма не толкоз "прозт")
Ванката го спира, разбрах, или греша.
пон дек 17, 2018 10:29 pmEDI написа: Ванката го спира, разбрах, или греша.Спира го, както го писа на 1,2,3 скорост.
вт дек 18, 2018 8:52 amkozl написа: Аве шлайферо се спира с ръка, но ръка народна не се спира и снощи на Кабележков шлайфери не останалиБатериите еднакви ли са?![]()
Но приобретих ЛЕД лампата и със задоволство я светнах с батареята на винтовръто, оти нейната беше източена.
Ся обече появи се проблем. По едно време до ка светеше почна да пулсира и така към час. Оставих я да свети доде самоугасне и след време престанала да пулсира светлинатаШъ я тествам и двечера, че не ми се разхожда до Лидл, па и дали има останали ламби
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: