Да идва велики четвъртък, че пак на пукница се обръща темата 

cholev написа:По темата за зегето- имам стария вариант. Доволен съм. Имам и аку варианта-още по доволен.Чолев, ти пък ако мислиш, че на мен ми пречиш, само се забавлявам какъв балуш си, то бива да си циганка, ама това твоето...
По темата с аваско- пиши си, не ми пречиш. Нека има колорит. Ако се видим някога ще те черпя и една бира (ама от малките 330гр). Една софийска среща на групата по бира през некой уйкенд? Аз ще си нося 10.8в 5год за състезание
По темата с вискито- требва ми нещо за басейна в стрелча тази почивка. Е като няма от испанския коняк от лидъл А защо забравяме мезето- лидълски заек от тази седмица 10лв килото-1час 50мин 200градуса-лелеееее
Avas_co написа: с тия моите амортизирани машини на сумати годиниА те какви бяха? Издухани профи или издухани хоби?
jekasus написа:Машините са профи, издухани от мен.Avas_co написа: с тия моите амортизирани машини на сумати годиниА те какви бяха? Издухани профи или издухани хоби?
Имам профи инструменти, имам вариант да ползвам не мои профи инструменти.
За да завия 100-200 рапидки на седмица не виждам смисъл от по-скъп инструмент.
Ако не греша, си заварчик - твоя машина няма да ме направи по-добър заварчик, просто по-мобилен...(моя кютюк тежи поне 40 кг)
kozl написа:zmiori написа:Днес отидох и върнах една енергоспестяваща крушка закупена юли и преди дни изгоря. Изненадаха ме яко. Направиха ми протокол за рекламация и пратиха лампата на ремонтОпа преди година и нещо нЕмаше такива изненади![]()
До 30 дни трябва да получа отговор за ремонта.Това требе да е булгар заразно. И други тука са ми обяснявали, че до един месец имат право да мотат клиента, докато му върнат уредо или парата
cholev написа:не знам колко, подобен правен https://www.olx.bg/i2/ad/elektrozhen-ID ... 1104c78dd0 , вечен е,ще преживее ваши инвертори.jekasus написа:...(моя кютюк тежи поне 40 кгЯко. Сигурно е 900А. Щото моя инвертор 3.3кг 80А)
(40/3.3*80)
jekasus написа:30-40кила колкото време минава толкова по скъп- ако го издадиш на вторични 20кила мед и 20кила жеуезо- ехаааcholev написа:не знам колко, подобен правен https://www.olx.bg/i2/ad/elektrozhen-ID ... 1104c78dd0 , вечен е,ще преживее ваши инвертори.jekasus написа:...(моя кютюк тежи поне 40 кгЯко. Сигурно е 900А. Щото моя инвертор 3.3кг 80А)
(40/3.3*80)
От едната страна хубаво че нямам инвертор, че ще го мъкна и него по обекти, тежеста ме спира
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: