Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Да идва велики четвъртък, че пак на пукница се обръща темата :-D
Avas_co - майстор
cholev написа:
По темата за зегето- имам стария вариант. Доволен съм. Имам и аку варианта-още по доволен.
По темата с аваско- пиши си, не ми пречиш. Нека има колорит. Ако се видим някога ще те черпя и една бира (ама от малките 330гр :-D ). Една софийска среща на групата по бира през некой уйкенд? Аз ще си нося 10.8в 5год за състезание
По темата с вискито- требва ми нещо за басейна в стрелча тази почивка. Е като няма от испанския коняк от лидъл А защо забравяме мезето- лидълски заек от тази седмица 10лв килото-1час 50мин 200градуса-лелеееее :drinkers:
Чолев, ти пък ако мислиш, че на мен ми пречиш, само се забавлявам какъв балуш си, то бива да си циганка, ама това твоето...
Пък и ти какво да ме черпиш, ако искаш аз да те черпя, че ...
В Лидъл има добри неща, на не лоши цени, но в повечето случаи за техника има и по-добри решения, пък било и за домашен майстор, единственото им предимство е гаранцията.
П.П.
Чолев, тия дни, щото съм много прост, си взех едно ново перфораторче Макита ( не от най-джиджините), ми вчера и днес го понапънах, и чак си се чудя на акъла - бе аз що съм се мъчил толкова време с тия моите амортизирани машини на сумати години.
Нали не е нужно да ти търся мнението, че тия, които си взимат Макита са много прости, щото можеш да си вземеш парксайд и той върши същата работа.
jekasus - майстор
Avas_co написа:
с тия моите амортизирани машини на сумати години
А те какви бяха? Издухани профи или издухани хоби?
Имам профи инструменти, имам вариант да ползвам не мои профи инструменти.
За да завия 100-200 рапидки на седмица не виждам смисъл от по-скъп инструмент.
Ако не греша, си заварчик - твоя машина няма да ме направи по-добър заварчик, просто по-мобилен...(моя кютюк тежи поне 40 кг :-D )
Avas_co - майстор
jekasus написа:
Avas_co написа:
с тия моите амортизирани машини на сумати години
А те какви бяха? Издухани профи или издухани хоби?
Имам профи инструменти, имам вариант да ползвам не мои профи инструменти.
За да завия 100-200 рапидки на седмица не виждам смисъл от по-скъп инструмент.
Ако не греша, си заварчик - твоя машина няма да ме направи по-добър заварчик, просто по-мобилен...(моя кютюк тежи поне 40 кг :-D )
Машините са профи, издухани от мен.
Много съм далеч от заварчик, по съвместителство ми се налага спомагателно и да заварявам, и ме радва, да не кажа, че и в дадени моменти ми идва разтоварващо да парна някое желязо.
cholev - майстор
jekasus написа:
...(моя кютюк тежи поне 40 кг :-D )
Яко. Сигурно е 900А. Щото моя инвертор 3.3кг 80А :-D (40/3.3*80)
zmiori - специалист
kozl написа:
zmiori написа:
Днес отидох и върнах една енергоспестяваща крушка закупена юли и преди дни изгоря. Изненадаха ме яко. Направиха ми протокол за рекламация и пратиха лампата на ремонт :?
До 30 дни трябва да получа отговор за ремонта.
Опа преди година и нещо нЕмаше такива изненади :shock: Това требе да е булгар заразно. И други тука са ми обяснявали, че до един месец имат право да мотат клиента, докато му върнат уредо или парата :?

Ако съм я върнел в рамките на 30 дни нямало проблем. Ама сега сервиз.
Ами тя сега изгоря: казвам.
Сега сервиз.
Добре че не беше с нажежяема жичка сигурно щеха да 'заварят" волфрама.
jekasus - майстор
cholev написа:
jekasus написа:
не знам колко, подобен правен https://www.olx.bg/i2/ad/elektrozhen-ID ... 1104c78dd0 , вечен е,ще преживее ваши инвертори.
От едната страна хубаво че нямам инвертор, че ще го мъкна и него по обекти, тежеста ме спира :-D
cholev - майстор
Човека приел лампата за ремонт не е инженер или дори участник във форум 'направи сам'. Казано му е -рекламация, твоите действия, това е- лампа мампа, няма значение.
cholev - майстор
jekasus написа:
cholev написа:
jekasus написа:
не знам колко, подобен правен https://www.olx.bg/i2/ad/elektrozhen-ID ... 1104c78dd0 , вечен е,ще преживее ваши инвертори.
От едната страна хубаво че нямам инвертор, че ще го мъкна и него по обекти, тежеста ме спира :-D
30-40кила колкото време минава толкова по скъп- ако го издадиш на вторични 20кила мед и 20кила жеуезо- ехааа :-D
borkata99 - специалист
външна мивка............преди 5-6 годинки се правих на "майстор", прекарах си водата сам, лепих, мацах, фугирах.............мале, мале !
да, ама това лято прокапа от доло - от тръбата на кладенеца и понеже го ползвам за поливане така си отиде лятото. :)
па и ме мързеше, па и не ми се буташе нищичко, [-(
и си му дойде време и пак се направих на "майстор", къртих, рязах, лепих, мацах.............

Изображение, Изображение, Изображение

утре ще фугирам и може пак да снимам резултата, ама паднаха минусови температури, та дано не ми из попадат плочките :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: