Да идва велики четвъртък, че пак на пукница се обръща темата 
cholev написа:По темата за зегето- имам стария вариант. Доволен съм. Имам и аку варианта-още по доволен.Чолев, ти пък ако мислиш, че на мен ми пречиш, само се забавлявам какъв балуш си, то бива да си циганка, ама това твоето...
По темата с аваско- пиши си, не ми пречиш. Нека има колорит. Ако се видим някога ще те черпя и една бира (ама от малките 330гр). Една софийска среща на групата по бира през некой уйкенд? Аз ще си нося 10.8в 5год за състезание
По темата с вискито- требва ми нещо за басейна в стрелча тази почивка. Е като няма от испанския коняк от лидъл А защо забравяме мезето- лидълски заек от тази седмица 10лв килото-1час 50мин 200градуса-лелеееее
Пък и ти какво да ме черпиш, ако искаш аз да те черпя, че ...
В Лидъл има добри неща, на не лоши цени, но в повечето случаи за техника има и по-добри решения, пък било и за домашен майстор, единственото им предимство е гаранцията.
П.П.
Чолев, тия дни, щото съм много прост, си взех едно ново перфораторче Макита ( не от най-джиджините), ми вчера и днес го понапънах, и чак си се чудя на акъла - бе аз що съм се мъчил толкова време с тия моите амортизирани машини на сумати години.
Нали не е нужно да ти търся мнението, че тия, които си взимат Макита са много прости, щото можеш да си вземеш парксайд и той върши същата работа.