• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
Ефекта на Пелтие го забрави, по добре си вземи гола чанта
Аз си имам "голи" чанти ;) , но пък знам нашият служебен лъжехладилник на амоняк - охлажда сносно, само да не забравиш, когато е на запалката. :rolleyes: А иначе на описанието на електрическата кутия от лидл казват , че гарантирали 17 градуса под околната... логично е, че на 30 околна охлаждането е вече комично, но все пак ти дава някаква засилка във времето... може да "окряка" почти ден биричката... разбира се истината е в истинските хладилници - скоро минаха през нас няколко бройки от "червения кръст" - имаха си екранче със статус, можеше да се програмират дали да ти опазят акумулатора на колата или да опазят бирата вътре ( всъщност нечий черен дроб предполагам ) - въпрос на настройка :partyman: и гарантирана температура в тропични условия, ама .... не знам колко ще струва такава...затова ... Лидлски, ако са за смешни пари ... :roll:
resistbody - майстор
Имам чанта с пелтие, като я забравихме включена на един излет после акумулатора умрял.... и като че ли не върши кой знае какво...
stan73 - майстор
Аз имам "пасивна" хладилна чанта. Един приятел има "активна". На някакъв унгарски производител са, купихме ги от Метро. Корпусите са еднакви, различават се единствено по капаците (моят е само стени и изолация, а неговият има елемент на Пелтие и вентилатор с 2 перки (едната раздвижва студа в чантата, а външната охлажда "пелтието")). На аверчето чантата "дърпа" около 5 ампера поне от акумулатора. Като ходихме на екскурзия из Родопите ползвахме неговата, но предимно докато е запален двигателя. С тази консумация са достатъчни от 4 до 8 часа да е включена в запалката при неработещ двигател да "събори" почти всеки акумулатор дотолкова, че да не можеш да запалиш после...

П.П. Всъщност тази от промото на Лидл е "пасивна", моделът прилича изцяло на моята:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F38E1C2E ... il&id=8015
И един жокер за акумулатори на студ: най-добре маркови гелови, но ако искате да минете тънко, удобни са половинлитрови полиетиленови бутилки от безалкохолно, пълните ги на около 80 процента с питейна вода, стискате ги лекичко, завивате капачката и във фризера. А после след като нещата в чантата са се постоплили, можете и да си изпиете водата или да я излеете, за да не Ви тежи по пътя за в къщи. Горещо НЕ препоръчвам обикновени акумулатори с течност (те са евтини, но течността може да е токсична и ако се разлеят в чантата)... ! :(
vsterev - специалист
За съжаление смесителите за баня са свършили още първия ден, в понеделник сутринта нямаше никакви, все си мислих, че за 88 лв. няма да има много желаещи, но уви явно сгреших, ако някой знае къде има останали бройки с чучур да пише.
comunikator - специалист
Някой спомня ли си за какви пари пускаха подобен на този http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... WELLER+BOX Индукционен Поялник Parkside и върши ли работа?
nikolson - майстор
comunikator написа:
Някой спомня ли си за какви пари пускаха подобен на този http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... WELLER+BOX Индукционен Поялник Parkside и върши ли работа?
Мисля че http://www.sun-bulgaria.com/manufacture ... =36&page=1 е по-добра цена. В София ги има при Емо и синове на същата цена.
comunikator - специалист
Не интересува ме конкретния модел на Парксайд!
zaioristu - напреднал
vsterev написа:
За съжаление смесителите за баня са свършили още първия ден, в понеделник сутринта нямаше никакви, все си мислих, че за 88 лв. няма да има много желаещи, но уви явно сгреших, ако някой знае къде има останали бройки с чучур да пише.
София, ж.к. Младост 4, ул. „406“ № 15 Днес ходих имаше около 10 броя.
vsterev - специалист
zaioristu написа:
vsterev написа:
София, ж.к. Младост 4, ул. „406“ № 15 Днес ходих имаше около 10 броя.
Дали са с чучур или са без ?
mitko64 - майстор
Сутринта този път се класирах за гоуемоьот шлайфер, та да споделя първи впечатления. Дълъг 4м. дебел, хубав кабел, много як пристягащ ключ(трудно ще се разчекне), добре направена система за бърза фиксация на предпазителя. Самият предпазител е двойно затворен, което не е добре, ако се ползват камбанки за мозайка или телени четки за челно шлайфане, но такава е модата напоследък. Напъвах го за луфтове в шпиндела- всичко си е ОК. Въртящата се ръкохватка няма аксиален или радиален луфт, но има доста осезаем периферен луфт, явно ключалката не е много напасната. Допълнителната ръкохватка също ми хареса- дебела, удобна и гумирана, седи малко под ъгъл спрямо редуктора и в трите положения(не е точно перпендикулярна). Понеже нямам диск под ръка, го пуснах пробно на голи шайби. Звучи мощно(малко ручи, явно има какво още да се желае при напасването на пиньона и короната), но не усетих да има плавно развъртане, може и да се заблуждавам. Според инструкцията не виждам да има и защита срещу претоварване- полезна екстра срещу заклиняване, но за 88лв. толкова. Не открих и резервни четки в кашона, което неприятно ме изненада.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: