Ефекта на Пелтие го забрави, по добре си вземи гола чантаАз си имам "голи" чанти ;) , но пък знам нашият служебен лъжехладилник на амоняк - охлажда сносно, само да не забравиш, когато е на запалката.
 А иначе на описанието на електрическата кутия от лидл казват , че гарантирали 17 градуса под околната... логично е, че на 30 околна охлаждането е вече комично, но все пак ти дава някаква засилка във времето... може да "окряка" почти ден биричката... разбира се истината е в истинските хладилници - скоро минаха през нас няколко бройки от "червения кръст"  - имаха си екранче със статус, можеше да се програмират дали да ти опазят акумулатора на колата или да опазят бирата вътре ( всъщност нечий черен дроб предполагам )  - въпрос на настройка
  А иначе на описанието на електрическата кутия от лидл казват , че гарантирали 17 градуса под околната... логично е, че на 30 околна охлаждането е вече комично, но все пак ти дава някаква засилка във времето... може да "окряка" почти ден биричката... разбира се истината е в истинските хладилници - скоро минаха през нас няколко бройки от "червения кръст"  - имаха си екранче със статус, можеше да се програмират дали да ти опазят акумулатора на колата или да опазят бирата вътре ( всъщност нечий черен дроб предполагам )  - въпрос на настройка   и гарантирана температура в тропични условия, ама .... не знам колко ще струва такава...затова ... Лидлски, ако са за смешни пари ...
 и гарантирана температура в тропични условия, ама .... не знам колко ще струва такава...затова ... Лидлски, ако са за смешни пари ...