Ефекта на Пелтие го забрави, по добре си вземи гола чантаАз си имам "голи" чанти ;) , но пък знам нашият служебен лъжехладилник на амоняк - охлажда сносно, само да не забравиш, когато е на запалката.
Нека намерим най-тънките цени.
juvesan
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
resistbody
- майстор
Имам чанта с пелтие, като я забравихме включена на един излет после акумулатора умрял.... и като че ли не върши кой знае какво...
stan73
- майстор
Аз имам "пасивна" хладилна чанта. Един приятел има "активна". На някакъв унгарски производител са, купихме ги от Метро. Корпусите са еднакви, различават се единствено по капаците (моят е само стени и изолация, а неговият има елемент на Пелтие и вентилатор с 2 перки (едната раздвижва студа в чантата, а външната охлажда "пелтието")). На аверчето чантата "дърпа" около 5 ампера поне от акумулатора. Като ходихме на екскурзия из Родопите ползвахме неговата, но предимно докато е запален двигателя. С тази консумация са достатъчни от 4 до 8 часа да е включена в запалката при неработещ двигател да "събори" почти всеки акумулатор дотолкова, че да не можеш да запалиш после...
П.П. Всъщност тази от промото на Лидл е "пасивна", моделът прилича изцяло на моята:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F38E1C2E ... il&id=8015
И един жокер за акумулатори на студ: най-добре маркови гелови, но ако искате да минете тънко, удобни са половинлитрови полиетиленови бутилки от безалкохолно, пълните ги на около 80 процента с питейна вода, стискате ги лекичко, завивате капачката и във фризера. А после след като нещата в чантата са се постоплили, можете и да си изпиете водата или да я излеете, за да не Ви тежи по пътя за в къщи. Горещо НЕ препоръчвам обикновени акумулатори с течност (те са евтини, но течността може да е токсична и ако се разлеят в чантата)... !
П.П. Всъщност тази от промото на Лидл е "пасивна", моделът прилича изцяло на моята:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F38E1C2E ... il&id=8015
И един жокер за акумулатори на студ: най-добре маркови гелови, но ако искате да минете тънко, удобни са половинлитрови полиетиленови бутилки от безалкохолно, пълните ги на около 80 процента с питейна вода, стискате ги лекичко, завивате капачката и във фризера. А после след като нещата в чантата са се постоплили, можете и да си изпиете водата или да я излеете, за да не Ви тежи по пътя за в къщи. Горещо НЕ препоръчвам обикновени акумулатори с течност (те са евтини, но течността може да е токсична и ако се разлеят в чантата)... !
comunikator
- специалист
Някой спомня ли си за какви пари пускаха подобен на този http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... WELLER+BOX Индукционен Поялник Parkside и върши ли работа?
nikolson
- майстор
comunikator написа:Някой спомня ли си за какви пари пускаха подобен на този http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... WELLER+BOX Индукционен Поялник Parkside и върши ли работа?Мисля че http://www.sun-bulgaria.com/manufacture ... =36&page=1 е по-добра цена. В София ги има при Емо и синове на същата цена.
comunikator
- специалист
Не интересува ме конкретния модел на Парксайд!
zaioristu
- напреднал
vsterev написа:За съжаление смесителите за баня са свършили още първия ден, в понеделник сутринта нямаше никакви, все си мислих, че за 88 лв. няма да има много желаещи, но уви явно сгреших, ако някой знае къде има останали бройки с чучур да пише.София, ж.к. Младост 4, ул. „406“ № 15 Днес ходих имаше около 10 броя.
vsterev
- специалист
zaioristu написа:Дали са с чучур или са без ?vsterev написа:За съжаление смесителите за баня са свършили още първия ден, в понеделник сутринта нямаше никакви, все си мислих, че за 88 лв. няма да има много желаещи, но уви явно сгреших, ако някой знае къде има останали бройки с чучур да пише.София, ж.к. Младост 4, ул. „406“ № 15 Днес ходих имаше около 10 броя.
mitko64
- майстор
Сутринта този път се класирах за гоуемоьот шлайфер, та да споделя първи впечатления. Дълъг 4м. дебел, хубав кабел, много як пристягащ ключ(трудно ще се разчекне), добре направена система за бърза фиксация на предпазителя. Самият предпазител е двойно затворен, което не е добре, ако се ползват камбанки за мозайка или телени четки за челно шлайфане, но такава е модата напоследък. Напъвах го за луфтове в шпиндела- всичко си е ОК. Въртящата се ръкохватка няма аксиален или радиален луфт, но има доста осезаем периферен луфт, явно ключалката не е много напасната. Допълнителната ръкохватка също ми хареса- дебела, удобна и гумирана, седи малко под ъгъл спрямо редуктора и в трите положения(не е точно перпендикулярна). Понеже нямам диск под ръка, го пуснах пробно на голи шайби. Звучи мощно(малко ручи, явно има какво още да се желае при напасването на пиньона и короната), но не усетих да има плавно развъртане, може и да се заблуждавам. Според инструкцията не виждам да има и защита срещу претоварване- полезна екстра срещу заклиняване, но за 88лв. толкова. Не открих и резервни четки в кашона, което неприятно ме изненада.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература