Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Да, почнах да съжалявам, че се обадих....
Но благодаря :) за мен темата е приключена .
ky-kyy - майстор
пон дек 30, 2019 3:45 pmпишман_майстор написа:
Да, почнах да съжалявам, че се обадих....
Но благодаря :) за мен темата е приключена .
Пишман стана, че се обади, викаш :lol:

Весели празници и щастлива и ползотворна Нова година, на теб и семейството :)
пишман_майстор - майстор
Хахахаха, нещо такова да.
Благодаря за пожеланията! Да ви се връщат и на вас! На всички!
plamen6703 - майстор
пон дек 30, 2019 3:36 pmпишман_майстор написа:
Кажете му на Вашия приятел, че дори може и да ги прескочи с лекота тия 500вата консумация ( ако не се объркам, колко е мощността му ) . Вече какво ще отдаде и какво ще превърне в топлина е отделен въпрос.....
П.п. предлагам Ви да спрем и двамата по този въпрос, деликатна молба . Ще "изгубите" от този спор.
Ще му предам!
В спора се ражда истината, но тук с теб /поне за мен/ няма място за спор!
Благодаря за вниманието и весели празници! :partyman:
Passa - специалист
Е аз съм сигурен че ако хвана шлайфа в менгеме и му блокирам шпиндела гаранция че ще покаже и 2 Кв на мах. Ама може да е за кратко. :lol:

А и интересно защо тогава настолният шмиргел на Спарки показва 270 вата при написани на табелката толкова. Явно и тия лъжат нещо. :wink:
DMN - майстор
Passa, не знам кого и в какво искаш да убедиш, но си на грешен път. Колко човека вече да ти го кажат?
Passa написа:
защо тогава настолният шмиргел на Спарки показва 270 вата при написани на табелката толкова.
А защо на моя лидълски настолен шмиргел пише 200 вата, а на празен ход измерено с ватметър показва 115 вата? Защо като го натоваря с нещо по-яко си вдига консумацията до 280 вата, като продължава да върти и не спира.
При блокирани дискове консумацията е 420 вата.
Lutchezar - майстор
Неправилно проведен опит води до грешен резултат по презумпция. Недостатъчно знания по материята и теорията на електрическите двигатели, а и използването им в различни машини допълват неопределеността на резултатите.
Измервания се провеждат многократно и в различни режими, правят се таблици с получените резултати, вадят се срвдноаритметичните стойности и т. Н. Отчитат се и една камара грешки при измерванията.
Несериозни са всички твърдения от типа на "включих нещо някъде и измерих толкова" . И температура на околната среда и една камара други параметри имат значение.

Но забелязвам в продуктите на Лидъл влошаване на качеството. За разлика от другите безименни китайци, които стават все по-добри. А в случая с биещите патрони например е показателно че няма контрол на продукцията на изхода, което просто е недопустимо за едно производство.
Passa - специалист
пон дек 30, 2019 4:24 pmDMN написа:
Passa, не знам кого и в какво искаш да убедиш, но си на грешен път. Колко човека вече да ти го кажат?
Passa написа:
защо тогава настолният шмиргел на Спарки показва 270 вата при написани на табелката толкова.
А защо на моя лидълски настолен шмиргел пише 200 вата, а на празен ход измерено с ватметър показва 115 вата? Защо като го натоваря с нещо по-яко си вдига консумацията до 280 вата, като продължава да върти и не спира.
При блокирани дискове консумацията е 420 вата.
Ок.

Двигател не се мери просто. Трябва да е под товар. При него има Пусков ток- в пъти по голям и тнт. Не е като реотан или крушка.
nikolov333 - майстор
пон дек 30, 2019 4:30 pmLutchezar написа:
...Но забелязвам в продуктите на Лидъл влошаване на качеството. За разлика от другите безименни китайци, които стават все по-добри...
Нормално, като има много рибки, кълват и на кофти примамки.. :-D
valentino76bs - майстор
пон дек 30, 2019 9:14 amky-kyy написа:
пон дек 30, 2019 9:00 amzz_stefanov написа:
Правим го, бакалия е все пак :)
Именно...Ся, не искам да обиждам никой, хващат окото по картинките машинките, ама до там. За любителско ползване, каквото и да означава това, също не одобрявам. Имат голяма гаранция-вярно е, ама като не го ползваш, тя си тече. А когато решиш да го ползваш, кога преибеш работата, кво прайми? И някак си, ми се струва тъпо, да държиш някакъв инструмент в къщи, а като се наложи да свършиш нещо, да търчиш да взимаш под наем, или да муфтиш от приятели и съседи . Гледам, работят някои и "професионално" с тия машинки. То добре, ама как ще тръгнеш с кошницата за пари, а наизвадиш парксайди ? Аз ако съм клиент, няма да приема на сериозно майстор, с инструмент закупен от бакалия, па ако ще 1001 клипчета да ми пуска от тубата...За да искаш добра цена за труда си, трябва да покажеш и умения и че уважаваш клиента си, като работиш с доказани инструменти. Все едно, да влезеш в болница за операция и доктора да разопакова скалпели и сатъри от Кауфланд, и да те шие с игли и конци от Лидл...Малко кофти, нали :)
Много филми гледаш,ако ръцете ти са в гъза и последен модел на девалт да ти дам се тая....остай ги тея сладки приказки нагледал съм се на качествени ремонти със страшни инструменти...Знаеш ли колко ми дреме с каква машина ще ми дойдеш ...интересува ме единствено качественото изпълнение....красотата, надежността ако пък и с чук и секач го направи интересува ме крайния резултат...на правежи съм се нагледал яко...!

Истината е тази ,че ако наистина ги тормозиш яко просто си иска класна машина щото другата просто не издържа тя не е предвидена за това...

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: