Да, почнах да съжалявам, че се обадих....
Но благодаря
за мен темата е приключена .
Но благодаря

пон дек 30, 2019 3:45 pmпишман_майстор написа: Да, почнах да съжалявам, че се обадих....Пишман стана, че се обади, викаш
Но благодаряза мен темата е приключена .
пон дек 30, 2019 3:36 pmпишман_майстор написа: Кажете му на Вашия приятел, че дори може и да ги прескочи с лекота тия 500вата консумация ( ако не се объркам, колко е мощността му ) . Вече какво ще отдаде и какво ще превърне в топлина е отделен въпрос.....Ще му предам!
П.п. предлагам Ви да спрем и двамата по този въпрос, деликатна молба . Ще "изгубите" от този спор.
Passa написа: защо тогава настолният шмиргел на Спарки показва 270 вата при написани на табелката толкова.А защо на моя лидълски настолен шмиргел пише 200 вата, а на празен ход измерено с ватметър показва 115 вата? Защо като го натоваря с нещо по-яко си вдига консумацията до 280 вата, като продължава да върти и не спира.
пон дек 30, 2019 4:24 pmDMN написа: Passa, не знам кого и в какво искаш да убедиш, но си на грешен път. Колко човека вече да ти го кажат?Ок.Passa написа: защо тогава настолният шмиргел на Спарки показва 270 вата при написани на табелката толкова.А защо на моя лидълски настолен шмиргел пише 200 вата, а на празен ход измерено с ватметър показва 115 вата? Защо като го натоваря с нещо по-яко си вдига консумацията до 280 вата, като продължава да върти и не спира.
При блокирани дискове консумацията е 420 вата.
пон дек 30, 2019 9:14 amky-kyy написа:Много филми гледаш,ако ръцете ти са в гъза и последен модел на девалт да ти дам се тая....остай ги тея сладки приказки нагледал съм се на качествени ремонти със страшни инструменти...Знаеш ли колко ми дреме с каква машина ще ми дойдеш ...интересува ме единствено качественото изпълнение....красотата, надежността ако пък и с чук и секач го направи интересува ме крайния резултат...на правежи съм се нагледал яко...!пон дек 30, 2019 9:00 amzz_stefanov написа: Правим го, бакалия е все пакИменно...Ся, не искам да обиждам никой, хващат окото по картинките машинките, ама до там. За любителско ползване, каквото и да означава това, също не одобрявам. Имат голяма гаранция-вярно е, ама като не го ползваш, тя си тече. А когато решиш да го ползваш, кога преибеш работата, кво прайми? И някак си, ми се струва тъпо, да държиш някакъв инструмент в къщи, а като се наложи да свършиш нещо, да търчиш да взимаш под наем, или да муфтиш от приятели и съседи . Гледам, работят някои и "професионално" с тия машинки. То добре, ама как ще тръгнеш с кошницата за пари, а наизвадиш парксайди ? Аз ако съм клиент, няма да приема на сериозно майстор, с инструмент закупен от бакалия, па ако ще 1001 клипчета да ми пуска от тубата...За да искаш добра цена за труда си, трябва да покажеш и умения и че уважаваш клиента си, като работиш с доказани инструменти. Все едно, да влезеш в болница за операция и доктора да разопакова скалпели и сатъри от Кауфланд, и да те шие с игли и конци от Лидл...Малко кофти, нали![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: