Нека намерим най-тънките цени.
Shift - специалист
Благодаря, помислих си го но не схващам как се ползва? :?
Представи си, че искаш да свалиш кората на вратата!
kr1100 - майстор
пон сеп 29, 2025 7:04 pmShift написа:
Днес си купих комплект щипки за кола и като излязох,видях че извън кутията имаше сложено едно "приспособление", което не знам за какво е. Може някой да го мушнал там и да е било към друг артикул. Пластмасово, около 10см. :?
Има ли някой представа за какво е?20250929_104456.jpg
Цепнато ли е посредата ?
Ако да имаше една ножица с разтворени остриета за рози и подобни тънки клончета, дръжката долу е заоблена и цяла. Стискаш и остриетата режат. Стискаш и нанизваш този презерватив на наожицата. В отворите на капачката влизат 2 шипа от ножицата и я държат затворена.
П.П. Ако е това което описах горе , то е с дебелина 5-6 мм и не можеш да го пъхнеш под кората.
За корите по портите си има подходящи набор инструменти в Алито
chapara - майстор
пон сеп 29, 2025 9:15 pmkr1100 написа:
пон сеп 29, 2025 7:04 pmShift написа:
Днес си купих комплект щипки за кола и като излязох,видях че извън кутията имаше сложено едно "приспособление", което не знам за какво е. Може някой да го мушнал там и да е било към друг артикул. Пластмасово, около 10см. :?
Има ли някой представа за какво е?20250929_104456.jpg
За корите по портите си има подходящи набор инструменти в Алито
👍, точно.
To&To - специалист
пон сеп 29, 2025 3:48 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон сеп 29, 2025 3:23 pmAlternative AI написа:
И това всичкото го имаш?
Уникална колекция :)
Имам право да съм болен от каквото си поискам, но тениска Пранксайд (вкл. панталон, гащеризон, яке, обувки...) няма как да си купя.
Ее.. стига ве.. попаднах на някаква група във Фейсбук на Parkside и там хората се кефеха на запалки с 3 години гаранция. Ако и гащите могат да се връщат, що пък не - даже няма и да пера :)
пон сеп 29, 2025 10:40 pmTo&To написа:
Имам право да съм болен от каквото си поискам, но тениска Пранксайд (вкл. панталон, гащеризон, яке, обувки...) няма как да си купя.
Ее.. стига ве.. попаднах на някаква група във Фейсбук на Parkside и там хората се кефеха на запалки с 3 години гаранция. Ако и гащите могат да се връщат, що пък не - даже няма и да пера :)
Аааади вееее! Как не се сетих- няма Щил, няма Хускварна. С една касова бележка цял живот нова парксайдка.
Веднага съобщавай на групите!
To&To - специалист
пон сеп 29, 2025 11:09 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон сеп 29, 2025 10:40 pmTo&To написа:
Аааади вееее! Как не се сетих- няма Щил, няма Хускварна. С една касова бележка цял живот нова парксайдка.
Веднага съобщавай на групите!
Ама Парсайдърите го знаят бе :) Нарежат кубик дръвца и я прибират. Става значи, имам си инструмент който върши работа. През останалите три години обаче "човек" им реже дървата. После я вади, къса шнура от дърпане.. .."майката" и ..комшу нова е, пълна си е с бензин и не щя да запали. Е нормално комшу викам.. те новите мултитроници трябва да се адаптират ден два на открито небе, да се ъпдейтнат и така.. :) Е, заплесват ме един час да им сменя горивото, и филтъра и да им пренавия шнура ..и наистина си бачка машинката за новия кубик ;)
пон сеп 29, 2025 11:47 pmTo&To написа:
.. .."майката"...
Дааа, речника трябва да се поддържа в добра форма.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: