Нека намерим най-тънките цени.
Shift
- специалист
3788 мнения в "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7"
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
Представи си, че искаш да свалиш кората на вратата!
kr1100
- майстор
пон сеп 29, 2025 7:04 pmShift написа: Днес си купих комплект щипки за кола и като излязох,видях че извън кутията имаше сложено едно "приспособление", което не знам за какво е. Може някой да го мушнал там и да е било към друг артикул. Пластмасово, около 10см.Цепнато ли е посредата ?![]()
Има ли някой представа за какво е?20250929_104456.jpg
Ако да имаше една ножица с разтворени остриета за рози и подобни тънки клончета, дръжката долу е заоблена и цяла. Стискаш и остриетата режат. Стискаш и нанизваш този презерватив на наожицата. В отворите на капачката влизат 2 шипа от ножицата и я държат затворена.
П.П. Ако е това което описах горе , то е с дебелина 5-6 мм и не можеш да го пъхнеш под кората.
За корите по портите си има подходящи набор инструменти в Алито
chapara
- майстор
пон сеп 29, 2025 9:15 pmkr1100 написа:пон сеп 29, 2025 7:04 pmShift написа: Днес си купих комплект щипки за кола и като излязох,видях че извън кутията имаше сложено едно "приспособление", което не знам за какво е. Може някой да го мушнал там и да е било към друг артикул. Пластмасово, около 10см.За корите по портите си има подходящи набор инструменти в Алито![]()
Има ли някой представа за какво е?20250929_104456.jpg

To&To
- специалист
пон сеп 29, 2025 3:48 pmТрифон П.Трифонов написа:Ее.. стига ве.. попаднах на някаква група във Фейсбук на Parkside и там хората се кефеха на запалки с 3 години гаранция. Ако и гащите могат да се връщат, що пък не - даже няма и да перапон сеп 29, 2025 3:23 pmAlternative AI написа: И това всичкото го имаш?Имам право да съм болен от каквото си поискам, но тениска Пранксайд (вкл. панталон, гащеризон, яке, обувки...) няма как да си купя.
Уникална колекция![]()

Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
пон сеп 29, 2025 10:40 pmTo&To написа:Аааади вееее! Как не се сетих- няма Щил, няма Хускварна. С една касова бележка цял живот нова парксайдка.пон сеп 29, 2025 3:48 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам право да съм болен от каквото си поискам, но тениска Пранксайд (вкл. панталон, гащеризон, яке, обувки...) няма как да си купя.Ее.. стига ве.. попаднах на някаква група във Фейсбук на Parkside и там хората се кефеха на запалки с 3 години гаранция. Ако и гащите могат да се връщат, що пък не - даже няма и да пера![]()
Веднага съобщавай на групите!
To&To
- специалист
пон сеп 29, 2025 11:09 pmТрифон П.Трифонов написа:Ама Парсайдърите го знаят бепон сеп 29, 2025 10:40 pmTo&To написа:Аааади вееее! Как не се сетих- няма Щил, няма Хускварна. С една касова бележка цял живот нова парксайдка.пон сеп 29, 2025 3:48 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам право да съм болен от каквото си поискам, но тениска Пранксайд (вкл. панталон, гащеризон, яке, обувки...) няма как да си купя.Ее.. стига ве.. попаднах на някаква група във Фейсбук на Parkside и там хората се кефеха на запалки с 3 години гаранция. Ако и гащите могат да се връщат, що пък не - даже няма и да пера![]()
Веднага съобщавай на групите!

Трифон П.Трифонов
- майстор
Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература